Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

noise detox med Bosch på Frötuna Gård

Inlägget presenteras i samarbete med Bosch

_MG_0070_MG_9429_MG_8696_MG_0012_MG_0077_MG_8641_MG_8282_MG_8840_MG_8321_MG_8767_MG_9468_MG_8733_MG_9137_MG_0138_MG_8667_MG_8955_MG_8759_MG_0046 _MG_9372_MG_9269

I lördags var jag och ett gäng härliga tjejer ute på vackra Frötuna Gård med Bosch för en dagslång noise detox!

Hej på er! Här kommer lite fler bilder från våran underbara lördag ute på Frötuna Gård! Det var Bosch som bjöd in till en Noise Detox, de har nämligen tagit fram en mixer vid namn SilentMixxsom är den tystaste på marknaden.

Vi fick därav uppleva en lugn och härlig dag där vi ägnade oss åt bland annat yoga, meditation och så pratade vi en hel del om alla störande ljud i vardagen och hur dessa påverkar oss. SilentMixx är framtagen specifikt för att Bosch vill bidra till en vardag med mindre störande ljud.

Idag lever ju många av oss i symbios med mobiler, datorer och andra maskiner som stjäl vår uppmärksamhet och vi var alla överens om att det är sällan man faktiskt gör absolut ingenting och ännu mer sällan som man spenderar tid i tystnad.

När vi anlände på morgonen möttes vi av en hälsosam, grön smoothie innan det var dags för dagens första yogapass som var lite tuffare och med en hel del styrka. Efter yogan hade vi en föreläsning om störande ljud i vardagen och vi fick lära oss hur skadligt stress faktiskt är för kroppen och hur viktigt det är att kroppen får återhämta sig.

Efter föreläsningen åt vi en god vegetarisk lunch tillsammans och sedan följde ett pass av restorative yoga där man ligger i olika positioner med fokus på stretch, andning och avslappning. Det var första gången för mig och så roligt att testa på!

På eftermiddagen fick vi göra vårt egna mellanmål och då fick vi testa SilentMixx och se vad den går för. Jag använder inte mixer så ofta men Edita som gör det mycket i sin matlagning var väldigt imponerad över hur tyst den var jämfört med hennes mixer där hemma.

Vi gjorde smoothies på jordgubbar, spenat och banan och jättegott smoothie-strössel med mixern och i sommar ska jag verkligen bli bättre på att göra smoothies och juicer när vi är ute på landet. Det är ju så gott! Vi avslutade vår dag med ett meditationspass och en lång stund i tystnad innan middagen serverades och sedan var det dags för hemfärd.

Vilken upplevelse och som jag skrev tidigare hade jag verkligen kunnat tänka mig att spendera en hel helg på en retreat med yoga och att träna på att bara vara. Någon gång vill jag försöka vara helt nedkopplad från mobil och dator och vara tyst en hel dag. Jag tror att alla hade mått så bra av att göra det i bland!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vart kommer dina träningskläder ifrån

  f 2016-06-17 18:37:31
  Svara
  • Svar på fs kommentar.

   Från Lindex, de släpptes tidigt i vår så vet inte om de finns kvar i butik.

   Linn Herbertsson 2016-06-20 12:35:22
   Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind