Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

bygger String-hylla

Skärmavbild 2016-04-27 kl. 16.14.43 copy Skärmavbild 2016-04-27 kl. 16.19.20 copy

Jag håller på och planerar hur vår stringhylla och arbetsplats på landet ska se ut!

Jag sitter och planerar och ska beställa vår stringhylla till landet nu. På Svenssons hittade jag en String-planerare vilket jag är väldigt glad för, det var nämligen väldigt svårt att räkna ut hur många paket och vilka storlekar man skulle ha av varje del och nu kan jag ju se ungefär hur det kommer se ut innan jag lägger min beställning.

Här (klick!) ser ni mina inspirationsbilder som jag utgår från och nu har vi bett byggarna måla gäst-/arbetsrummet vitt och när jag har fått hyllorna tänkte jag gå till en färgbutik så att de får ta fram exakt samma grå nyans som jag sedan kommer måla som fondvägg där hyllan ska sitta. Jag tror att det kommer bli så snyggt om hyllan smälter in med bakgrunden.

Vad komiskt att blommorna som jag tyckte så mycket om var ogräs förresten. Haha! Tack för er feedback och det är nog bättre att jag håller utkik efter lupiner i längst med vägkanterna ute på landet istället och planterar något annat i trädgården.

Tydligen är lupiner jättessvåra att få bort, sprider sig som ogräs och enligt Länsstyrelsen som en av er läsare länkade till så ska de ”betraktas som en växternas mördarsnigel”. Vilken jäkla tur att jag har er läsare alltså, haha, det är farligt att inte vara påläst ibland och då är jag så tacksam för att jag kan be er om hjälp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Lupiner säljs för 18 euro/st i Paris 😉 http://ungafrukajson.se/2016/june/vagkantsblomman.html

  Sara 2016-06-15 17:54:29
  Svara
 • Hej Linn,

  min sambo är en gamer och han har nu i flera år tjatat att vi ska ha en liten kontorhörna i vår stora hall. Problemet är att han har en sådan ful stor svart datorlåda som jag inte vet hur jag ska gömma. Vi har tittat på många fina skrivbord men ingen som kan gömma datorlådan. Dessutom är vår hall vit och den kommer att sticka ut under skrivbordet. Har du nått förslag på hur vi kan lösa detta stora ”problemet” hehe? Uppskattar dina tips.

  Romana 2016-06-15 12:07:36
  Svara
  • Svar på Romanas kommentar.

   Haha åh jag vet precis hur det är, vi har en förstärkare som min kille envisas att vi ska ha som är så stor och ful 😛 Men du kanske kan platsbygga något som den får plats i? Det är så svårt om det är en stor pryl och då är det bra om man kan specialtillverka. Kontakta en snickare och be om prisbild 🙂 Kram

   Linn Herbertsson 2016-06-16 20:22:25
   Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind