Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

flower boxes and Fred Patrone

– inlägget presenteras i samarbete med Fred Patrone

flower boxIMG_0688 copyDSCF0222 copyrosbox fred patrone fred patrone rosboxIMG_0735 copy

Alltså jag är så nöjd med dagens skapande, hur fina blev inte våra blomboxar!

Hej på er! Här är lite bilder från vår dag! Vi har gjort blomboxar som vi har skickat ut med våra Fred Patrone-armband till lite bloggare under dagen. Jag fick idéen till det här budet i vintras när vi satte igång arbetet med Fred Patrone så det var så roligt att äntligen få göra verklighet av min idé och det blev till och med bättre än vad jag hade sett framför mig.

Våra armband kommer i fyra olika färgkombinationer för tillfället och patronen är i antingen guld eller silver och så kan man välja om man vill ha beiget eller svart läderband. Jag älskar verkligen våra Fred Patrone-armband och som jag har nämnt tidigare är hela tanken att det ska vara ett statement armband.

Jag tror verkligen på att alla kan göra skillnad och hjälpa till för att göra livet lite bättre för dem som inte är lika lyckligt lottade som vi är. Vi kommer alltid att skänka 10% av vinsten per armband till välgörenhet och anledningen att vi valde att göra armband av patroner är för att vi vill förändra patronens ursprungliga syfte och att den istället ska symbolisera att vi alla måste göra något för att ändra på allt hemskt som händer i världen just nu.

Det ska vara ett statement att man väljer att bära en patron på armen istället för att den ska användas i krig och göra skada. Jag hoppas att ni gillar idéen och kika gärna in och läs mer om oss på vår hemsida på www.fredpatrone.com. Berätta gärna vad ni tycker om armbanden och idéen i en kommentar om ni vill, jag älskar att få höra era åsikter!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Fin tanke bakom, men som andra skrivit tycker jag inte om idén att bära en patron som armband. Känns som att budskapet inte riktigt kommer fram, snarare väcker armbandet tankar om att man är för vapen istället för emot. Designen tilltalar inte heller mig.

  Synd eftersom ni verkar ha lagt ner tid och omtanke på armbanden.

  Jenny 2016-06-16 14:31:42
  Svara
 • Som vissa skriver här så gillar jag inte heller armbandet.

  Deniz 2016-06-16 13:22:28
  Svara
 • Idén är toppen och jag förstår tanken. Men att bära en patron runt handleden känns bara väldigt fel för mig, det känns som man kunde gjort något annat för att tydligare få fram budskapet. Men som sagt, tanken bakom ärväldigt fin.
  Blomboxarna blev iaf sjukt fina!

  Josefina 2016-06-15 21:33:06
  Svara
 • Så fint det blev! Gillar armbanden men skulle tyvärr aldrig ha på mig någon patron, känns bara obehagligt. Kan ni inte göra någon mer design,utan vapenattiraljer? Tycker det var ett bra pris och skulle nog önska mig något liknande till jul/födelsedag isf!

  Helena 2016-06-15 20:23:14
  Svara
 • Jag gillar inte idén att bära patroner och designen är rätt trist. Skänker hellre pengar direkt till någon organisation.

  Agnes 2016-06-15 19:23:39
  Svara
 • Älskar idéen och vilka fina armband. Önskar att fler företag hade försökt göra skillnad. Ska bli spännande att följa Fred Patrone.

  Linda H 2016-06-15 16:37:43
  Svara
  • Svar på Linda Hs kommentar.

   Tack bästa du, vad roligt att du gillar idéen! Jag kommer skriva mer om Fred Patrone framöver så att ni läsare får följa med på resan. Kram

   Linn Herbertsson 2016-06-16 20:23:07
   Svara
 • Nej, att bära en patron är inte ett statement MOT krig för mig, snarare tvärtom. Hade patronen haft en knut, likt revolvern utanför FN i New York (eller liknande manipulation så att den inte hade gått att använda) hade det varit ett statement för fred.
  Läste dessutom att armbanden görs i läder, och att ni på er hemsida vill göra människor uppmärksamma på problem i världen (förstår såklart att ni menar krig och konflikter orsakade av människor) men att tillverka något av delar från djur gör inte världen bättre direkt.
  Men, det ska sägas, tanken bakom armbanden och att en del av vinsten skänks är god såklart.

  Anna 2016-06-15 15:03:36
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Håller med Anna- kan inte relatera till att bära en patron MOT våld, tycker också att det snarare glorifierar våldet vilket är precis tvärtemot vad ni vill framföra, samt Annas poäng med att det är gjort av läder. Har inget emot läderpodukter i sig men med tanke på vad ni vill framför så faller det, ni borde tagit det ett steg längre och gjort det av miljövänligt läderimitation istället och tänkt i samma bana som exempelvis Stella McCartney.

   Frida 2016-06-16 16:35:31
   Svara
 • Tyvärr, gillar inte alls idén.
  Det som syns är det som syns. En patron.
  Lika som tavlor med vapen osv.

  Carro 2016-06-15 14:16:55
  Svara
 • Nej, det här var inte snyggt. Och ”statement att bära en patron på armen istället för att den ska användas i krig”? Varför skulle en vilja bära en patron när det finns så mycket annat fint en kan bära istället, om man vill..

  Klara 2016-06-15 10:04:44
  Svara
 • Jag håller inte med. Tycker inte de är fina eller att de på nåt sätt ”står ut”. Dessutom är de dyra.

  Hekka 2016-06-15 08:18:03
  Svara
  • Svar på Hekkas kommentar.

   Hej Hekka! Tack för din feedback. Våra armband görs i genuint vävt läder och köps via europeiska leverantörer för att vi ska kunna säkerställa högsta kvalité till våra kunder. Patronen gjuts i mässing och plätteras i dubbla lager 18 karat guld och poleras för hand för att få så fin yta som möjligt.

   Marknadspriset på liknande armband med den kvaliteten vi strävar efter är dubbelt så högt, men eftersom vi vill att så många som möjligt ska ha möjlighet att köpa ett armband så har vi lagt oss i en betydligt lägre prisklass än andra aktörer på marknaden. Återigen, tack för din feedback, den betyder mycket för oss!

   Bästa hälsningar, teamet på Fred Patrone!

   Fred Patrone 2016-06-15 11:27:05 http://www.fredpatrone.com
   Svara
 • Tyvärr tror jag inte riktigt gemene man förstår iden. En patron för ju tankarna till vapen, även fast den sitter på armen.

  Anna 2016-06-15 07:35:20
  Svara
 • Superfina! Och vilken cool idé verkligen!

  Confessions of a Shopaholic 2016-06-15 00:04:00 http://vicktoria.malmolife.se
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind