Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min helg i bilder

DSCF0190 copy

Jag älskar min nya kamera och den är så liten så jag kan ha med den överallt så i helgen har jag fotat med den istället för mobilen. Här kommer lite bilder från Summerburst!

DSCF0201 copy

Bästa Sandra! Det var så mycket folk på Summerburst, jag måste däremot säga att jag saknar Summerburst när det var på Stockholms Stadion. Nu hålls det ute på Gärdet och är lite för stort och utspritt för min smak. Det var mer känsla förr!

DSCF0212 copy

Men fortfarande väldigt roligt så klart och otroligt mäktigt! 

DSCF0204 copy

Och det bästa av allt, att min Tekla har kommit hem ifrån LA! Just nu är hon och hennes kille hemma i Sverige på obestämd tid och jag hoppas att dem stannar hemma föralltid så klart. 

DSCF0083 copy

För mig som älskar kontraster så var den här helgen helt underbar, Summerburst, musik och lite fest och så spenderade jag hela lördagen ute på Frötuna Gård för en yoga- och noice detox dag. Jag ska berätta mer om det i ett separat inlägg i veckan men här kommer lite bilder från vår dag.

DSCF0063 copy

Vi välkomnades med gröna smoothies och hela dagen åt vi vegetariskt och nyttig mat! Jag fick lite ont i huvudet i slutet av dagen så jag antar att min kropp egentligen hade behövt en lite längre socker-detox, hehe. 

DSCF0071 copy

Frötuna gård är så vackert och vi fick göra egen juice och smoothies!

DSCF0109 copy

Vi startade morgonen med ett ganska tufft yogapass, det påminde mycket om de passen jag kör på mitt gym så det var roligt!

DSCF0126 copy

Vi åt vegetarisk lunch och jag är kanske inte jätteglad i vegetariskt i längden men ett mål då och då kan vara väldigt gott. Däremot upplever jag alltid att det smakar mest i början och sedan blir det lite smaklöst efter ett tag. Någon som känner igen sig? Den här maten var även helt laktos- och glutenfri så det kan ha med det att göra också. Väldigt nyttigt i alla fall!

DSCF0067 copy

Älskar de här blommorna, är det någon som vet vad det är för sort? Ska se om jag kan fixa sådana ute på landet till nästa år!

DSCF0158 copy

Julia, Anja och Fia

DSCF0143 copy

Vår juice- och smoothiestation! 

DSCF0165 copy

Fina Edita och jag gjorde juice och smoothies tillsammans!

DSCF0173 copy

Jordgubbar, bladspenat, ingefära, banan och mynta är det i den här smoothien, så god! Till smoothieströssel hade vi gojibär, nyponpuver, mandel och kokosflarn! 

DSCF0182 copy

Hur mysigt? Jag hade gärna åkt tillbaka till Frötuna Gård någon gång och stannat en hel helg för att verkligen få varva ner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Jag är vegetarian sen jag var 12 år och har aldrig förstått mig på hur man kan benämna mat som vegetarisk. Som en vegetarisk soppa.. Vad är det? Svamp, lök, tomat eller något helt annat? Vegetariskt är bara avsaknad av kött och de flesta äter ofta vegetariskt oavsett om de tänker på det eller ej. Pannkakor är en vegetarisk rätt, chips är vegetariska, glass,, pommes osv. Men troligtvis är det inte det folk tänker på i första hand! Många äter nog en vegetarisk frukost utan att reflektera närmare på det…

  Sen är väl en del vegetarianer lite militanta men de flesta är inte det. Ingen tänker eller lägger märke till att jag är vegetarian för jag gör ingen big deal av det. Jag äter det jag äter, om någon bjuder på nåt så försöker jag informera i förväg men oftast går det att äta sig mätt på tillbehör (alltså, det är kanske inte en fullvärdig måltid yada yada med protein men man dör inte av att äta sig mätt på pommes ibland). På mitt jobb vet väl de närmsta om att jag är vegeterian då det råkat komma upp i samtal (typ, vilket gott kött varpå jag svarar eeeh ja kanske det men har ingen aning då jag aldrig ätit det eller var så länge sen,) men de brukar glömma av det. För det är ingen big deal om man inte gör det till det…

  Sen om man är på hälsoretreat är det nog kaffe och socker man saknar, det skulle även jag få ont i huvudet av att inte få äta på ett tag!

  Helena 2016-06-15 19:39:59
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Jag förstår vad du menar! I det här fallet var det ju helt utan fisk, kyckling, laktos och gluten och då har jag väldigt svårt för att bli mätt tyvärr men min kropp hade säkert kunnat vänja sig vid det 😀

   Linn Herbertsson 2016-06-16 20:25:09
   Svara
 • Haha, älskar att någon vågar erkänna att hen inte är ett så stort fan av vegetariskt. Skulle också hemskt gärna vilja gilla det, men som du säger så smakar det inte jättemkt och jag blir inte riktigt mätt. Men jag kanske har ätit fel vegetarisk mat, vad vet jag? 🙂

  Linnea 2016-06-15 11:04:26
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Haha jag har testat en del och blir aldrig mätt 😛 Kanske är något fel på oss, haha. Kram

   Linn Herbertsson 2016-06-16 20:19:42
   Svara
 • Lupiner är en invasiv art!! http://www.lansstyrelsen.se/dalarna/Sv/djur-och-natur/hotade-vaxter-och-djur/invasiva-arter—frammande-djur-och-vaxter-i-var-natur/Pages/default.aspx

  Alex 2016-06-14 21:25:52
  Svara
 • Haha, det är lupiner. Ett ogräs som växer längs med vägkanter o överallt! Men kan givetvis man kan säkert köpas som frön också!

  Fia 2016-06-13 20:11:44
  Svara
 • Också säker på att det är lupiner. Väldigt ståtliga oavsett om de räknad som ogräs eller blomma. Växer mycket i vägrenarna i Skåne i alla fall.
  Helger av den här sorten är de bästa! En bra kombo av allt 🙂

  Mikaela 2016-06-13 19:48:18
  Svara
 • Lupiner, precis som de ovan sagt. Nackdelen är att de är ogräs och självsår, behöver alltså inga humlor eller bin. Således sprider de sig fort och brett, och snart har du lupiner överallt, och sen är de lömska att bli av med. Skulle råda dig att plantera andra blommor på landet istället, något som inte kommer invardera varje kvadratcentimeter av tomtem. Satsa på pioner, fläder och annat som varken blir ogräs eller giftigt(tänker både på Charlie och eventuella vänner som har barn!)

  Sara 2016-06-13 18:18:12
  Svara
 • Dom heter, som tidigare har nämnt, lupiner och brukar växa i diken längst motorvägar. Räknas som ogräs 🙂

  Ellen 2016-06-13 17:08:35
  Svara
 • Det är lupiner. Finns att köpa som frön. Köpt en massa såna fröpåsar för det skulle få växa vilt hemma i del av trädgården för dom kan börja sprida sig själva om man har tur

  HANNA 2016-06-13 14:03:35
  Svara
 • Tror det är lupiner som de satt i vasen, om jag inte missminner mig är den blomman nog klassad som ogräs! Haha, men fin är den iallafall 🙂

  Elisa 2016-06-13 14:00:00
  Svara
 • Åh vilken magisk helg!!

  Gabriella 2016-06-13 13:33:48 http://gabella.devote.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson