Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min ansiktsrutin

1730-101-0150_1 copyAnsiktsrengöring här // ansiktsolja här // ansiktsserum här // dagkräm här // ögonkräm här // gelserum här // nattkräm här (den är inte med på bild) – adlinks

Jag har fått lite frågor om min ansiktsrutin och genom åren som bloggare har jag fått testa en hel del skönhetsprodukter. Efter ganska många vändor fastnade jag för REN Skincare och har använt deras produkter både morgon och kväll i över 1,5 år nu tror jag. Det innebär med andra ord att jag är väldigt nöjd!

Jag rengör ansiktet med deras Rosa Centifolia Gel och applicerar därefter deras Evercalm serum. På morgonen använder jag dagkrämen och på kvällen deras nattkräm som är lite mer aktiv. Runt ögonen använder jag deras Keep Young and beautiful-ögonkräm både på morgonen och kvällen.

Under flera månader använde jag dessutom deras Omega 3-ansiktsolja för att jag ville få mindre glansig hy. Det fungerade verkligen och jag var helt glansfri i vintras. Många brukar jag påstå att man ska använda uttorkande produkter mot fet hy men på ett skönhetsevent i London lärde jag mig att man ska använda ansiktsolja för då producerar huden mindre talg.

Mina porer blev också mindre men efter ett tag kände jag att min hy istället blev väldigt torr och kändes äldre. Då fick jag höra att fet hy åldras långsammare och då slutade jag genast med ansiktsoljan, haha. Så nu är min hy lika glansig som den var innan jag började med ansiktsolja men nu njuter jag nästan när jag blir glansig och som jag skrev i ett tidigare inlägg så gillar jag verkligen inte när hyn blir torr och stram.

Så ser alltså min ansiktsrutin ut just nu, minus ansiktsoljan! Och sedan jag fick testa Babors Moisture-ampuller har jag blivit lite smått beroende av dem och brukar applicera en ampull i ansiktet, på halsen och över bröstet innan jag går och lägger mig på kvällen. Har ni några fler frågor som rör mina ansiktsprodukter så får ni gärna lämna en kommentar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Var någonstans ligger ert lanställe i Sthlm? Såg fint ut. 🙂

    MK 2016-06-13 12:50:49
    Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind