Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

förfest, myskväll och ny kamera

DSCF0041 copyDSCF0038 copy DSCF0043 copy DSCF0045 copy DSCF0047 copy

Lite bilder från Petras event igår, så kul att hänga lite med tjejerna!

God morgon babes! Nu sitter jag i taxin med Edita, Fia, Anja och några andra härliga tjejer. Vi ska på ett yogaevent på Frötuna Gård utanför Uppsala som håller på hela dagen så jag vet inte om jag hinner med bloggen mycket mer än så här idag.

Men jag ville komma in och säga hej och önska er en fin lördag och visa lite bilder från Briskas förfest igår. Vi hängde på en innergård i härliga Lärkstaden, drack somriga drinkar och minglade. Så mysigt och jag var så glad (därav den glada hissbilden) när jag kom hem efter jag hade fått hänga lite med tjejerna.

Det blev en tidig kväll för mig dock och när de andra åkte vidare till Summerburst åkte jag hem till Mattias och Charlie. Mattias hade dukat upp plock i vardagsrummet med allt från paj, till ost, chark och godis. Precis vad jag behövde!

Och just det, jag köpte en kamera igår, en Fujufilm X100t så nu har jag en lite mindre kamera som jag kan ta med mig överallt. Så skönt och jag ska berätta lite mer om den snart. Nu börjar vi närma oss Frötuna Gård och vägarna börjar bli lite krokiga så jag måste lägga ner datorn innan jag blir åksjuk! Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Var kommer dina fina byxor ifrån? 🙂

  Annie 2016-06-14 22:43:02
  Svara
 • Hej Linn, Du har sa fantastiskt fin harfarg!
  Hur far du den nyansen?

  cecilia 2016-06-12 11:09:36
  Svara
  • Svar på cecilias kommentar.

   Hehe, min frisör tycker jag är knäpp men jag använder Poly Blonde Spray. En flaska man köper på Åhlens för under 100-lappen som man sprayar i håret när det är blött. På förpackningen står det att man ska låta blekningen sitta i tills nästa gång man tvättar håret men det kan bli jätteljust då och jag brukar spraya i på morgonen och sedan skölja ur det på kvällen. 🙂 kram

   Linn Herbertsson 2016-06-16 20:17:53
   Svara
 • Hej! Ser ut som en trevlig kväll! Tänkte bara höra var din skinnjacka kommer från? 🙂

  Sofie 2016-06-11 18:27:34
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind