Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

details

cholat parisörhängen

Jag älskar mina örhängen från Cholat Paris!

God morgon fredag! Som ni vet så gillar jag lite mer diskreta och stilrena smycken men ibland är det kul med något som sticker ut mer till fest och de här örhängena som min vän Emma har designat för sitt märke Cholat Paris är nya favoriter.

De åker på i kväll, det blir en ganska lugn kväll för mig men jag ska i alla fall förbi Petra och Salvan som har ett event innan Summerburst. I morgon ska jag nämligen på ett yogaevent hela dagen och vi åker från stan redan halv åtta på morgonen.

Nu ska jag snart förbi Metro Mode-redaktionen, säga hej till alla säljarna och hämta lite prylar som ligger där och väntar på mig. Jag fick lite frågor om hur en typisk arbetsdag ser ut för mig så jag ska försöka dokumentera min dag i bilder så att ni får se.

Puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson