Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

pressfrukost, brynfix och välgörenhetsevent

IMG_0419 copy IMG_0404 copy cdouble opy 980 copy IMG_0433 copy IMG_0426 copyIMG_0422 copy

Jag startade min morgon med pressfrukost hos ett nytt inredningskoncept nere på Kungsgatan

Hej babes! Efter ett yogapass hemma i morse så kilade jag ner på Kungsgatan och mötte upp Michaela på en pressfrukost för Design Your Living. Vi drack kaffe och kikade på lite olika materialval, så bra med inspiration till vårt lantställe och sedan tog vi följe bort till kontoret.

Jag hann svara på lite mail och fixa bilderna ovan sedan kilade jag ner till min bästa bryntjej, Felicia, på Sephora i deras Benefit Brow Bar och fixade brynen. En riktigt härlig start på morgonen och nu blir det all in jobb för i eftermiddag så håller jag och några andra i ett litet välgörenhetsevent här på No18 i kväll.

No18 har varit så snälla och lånar ut en av de vackra lokalerna här åt oss i kväll, vi ska nämligen träffa alla som har anmält intresse för att bli ambassadörer för vårt välgörenhetsprojekt och när allt är klart om några veckor så ska jag berätta mer om det för er.

Jag är ju fortfarande delvis engagerad i Cancerfonden men det här kommer bli en helt annan inriktning och jag står fast vid mitt motto som är att alla kan göra något när det kommer till välgörenhet. Kan man inte skänka pengar så kan man bidra med sin tid eller sitt nätverk.

Jag har tänkt en hel del på det senaste tiden, hur t.ex. Syrien och flyktingkrisen blir en hype i media under en kort period men sedan är det så lätt för oss att glömma och gå vidare. Att kontinuerligt engagera sig i välgörenhet tror jag är bra för alla, först och främst för att vi kan göra skillnad men också för att vi aldrig borde ta för givet hur bra vi faktiskt har det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind