Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

det här måste ni se

IMG_0372 copy

Här kommer lite fler tips från min ”Att se och läsa”-mapp på datorn, enjoy!

Tracy Trackers 

Alltså det här måste vara alla hundägares dröm. Det är ett halsband som med hjälp av en app berättar för dig hur din hund mår och var den är om den springer bort. Tracy Trackers tillverkas inte än men man kan förbeställa, tyvärr verkar de bara finnas i en storlek än så länge och den är alldeles för stor för att sätta på lilla Charlies halsband.

Tore Wretman – kökspojken

Jag har hört Tore Wretmans namn många gånger men det var först när jag såg SVT Plays minidokumentär om Tores liv som jag förstod hans storhet. En jätteintressant och inspirerande dokumentär om hur han förändrade det svenska köket oavsett om man bor i Stockholm eller ej men visst är det lite extra kul om man ibland äter på Riche, Teatergrillen och Operaterassen som han var med och grundade. Gillar ni historia så kommer ni älska den här miniserien.

Let’s Dolce far niente

Emely, en bekant till mig, har förlorat inte bara sin ena förälder utan båda två under loppet av några år och i sin blogg Let’s Dolce far niente (betyder ungefär det ljuvliga i att göra ingenting) skriver hon otroligt vackra texter om sorg, minnen och om hur livet går vidare. Ni måste läsa den!

Vägledning om marknadsföring i sociala medier

Ok, kanske inte världens roligaste text men det var bl.a. det här jag föreläste om på Influencer Marketing-dagen förra veckan och jag ska inom kort skriva ett inlägg här i bloggen i rent informationssyfte så att ni läsare ska veta hur jag arbetar med samarbetspartners här i bloggen. För några månader sedan kom Konsumentverket äntligen med riktlinjer speciellt för influencers och hur man arbetar med marknadsföring i sociala medier. Så bra!

Vill du läsa mer?

Det här måste ni se, del 1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Linn. Kommer du ihåg mig, jag med samma namn som din mamma. Jag som förlorade min mamma i en stroke för snart två år sedan och skrev till dig då och tackade dig för att du öppet skrev om din sorg och hur dagarna kan se ut när man förlorat någon man inte tror man ska klara sig utan. Jag som fick likadana armband med mitt & mammas namn från Emma Isralesson, precis som du hade fått. Såg att du länkat till din vän som förlorat båda sina föräldrar. Jag tror jag är på väg åt samma håll, min pappa fick för två månader sen veta att han fått en hjärntumör. Det ser inte så bra ut. Tack för du länkade till din väns blogg.
  Önskar dig allt väl. Kram

  A 2016-06-09 16:36:16
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Hej Anne! Jag minns dig så väl! Jag blir så ledsen när jag läser om din pappa. Kämpa och var stark, jag skickar en massa styrka och hoppas på det bästa

   Linn Herbertsson 2016-06-09 23:06:57
   Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind