Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

tillbaka till verkligheten

IMG_0032 copy IMG_0041 copy

Jag är tillbaka i stan och på kontoret efter en magisk helg ute på landet!

Hej tisdag, som känns som måndag! Vilken kort vecka det kommer bli nu eftersom vi var lediga igår. Jag har haft en helt underbar helg i alla fall och min helg i mobilbilder kommer senare. Nu är jag tillbaka på kontoret i stan och i veckan ska jag göra allt från att hålla i ett välgörenhetsevent till att gå på en sommarmiddag med Lindex.

Det kommer även bli en hel del bloggkärlek och jag har så mycket inlägg på gång nu efter ett par lugna dagar på landet. Jag längtar så tills jag kan börja visa er fler bilder. Just nu ser man knapp någon skillnad mellan gångerna mer än att dem har målat ytterligare ett lager färg så det är inte lika roligt att dokumentera, hehe.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind