Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vardagsterapi

IMG_9832 copy IMG_9845 copy

Det här är verkligen livet och höjden av frihet!

Hej på er! Vilken vecka, eller vilka veckor rättare sagt! Jag har arbetat 10-12 timmarsdagar den senaste tiden och jobbade dessutom hela helgen med att förbereda en föreläsning som jag höll på Influencer Marketing-dagen igår. Så roligt och jag ska berätta mer om den för er snart.

Jag hade kunnat fortsätta jobba hela kvällen igår också men jag har knappt hunnit umgås med Mattias den senaste veckan så vi bestämde oss för att åka ut till landet och ta en tur med båten. Jag behövde bara se vattnet så rensades mitt huvud på alla jobbtankar och jag kände mig så full av energi när vi satte oss i bilen och åkte hem till stan igen.

Jag tror det är så otroligt viktigt när man jobbar som vi gör idag och är konstant uppkopplade, att bara sätta ner foten och tvinga sig själv att ta en paus. Jag är verkligen en sådan som jobbar från det att jag slår upp ögonen på morgonen tills jag släcker lampan bredvid sängen på kvällen.

Och jag älskar att ha det så, eftersom jag jobbar för mig själv så kan jag avvara en timme till yoga mitt på dagen eller äta långlunch med en kompis men som bloggare blir lätt roliga event och fritid också till ett jobb för att man dokumenterar och tar bilder av det mesta.

Så jag har lovat mig själv att bli bättre på att koppla bort mitt jobb, mitt mål är att någon dag lyckas lämna datorn på kontoret och gå hem klockan 17..

Vi får se när jag lyckas med det nästa gång för första gången på flera år, haha! Har ni några bra tips på hur ni kopplar av så får ni gärna dela med er? Jag tänkte skriva ett lite längre inlägg om det här snart med mina tips och det är alltid roligt att få ta del av era insikter!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Låter som en väldigt bra deal inför sommaren att bestämma en tid att ”nu är det fritid”, även om man inte har ett klassiskt kontorsjobb typ. Tycker det kan vara så jäkla skönt att sätta mobilen i flightmode och iNTE vara kontaktbar på nån timme.

  ISA 2016-06-02 20:17:06 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Jag önskar med att jag någon gång kunde få mig själv att lämna jobbet i tid, kommer vid 06:30, gör bokningar sen rullar det på med patienter hela dagen och jag lämnar oftast sjukhuset vid 18 tiden, iallafall tur att man älskar sitt jobb! ?

  Sofia 2016-06-02 18:43:11
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Åh ja, jag håller med, det gäller att man älskar det man håller på med om man ska jobba så långa dagar. Kram

   Linn Herbertsson 2016-06-06 13:10:23
   Svara
 • Ingen telefon i sovrummet har gjort wonders – läser böcker istället för instagrammar innan jag ska sova, sover mycket bättre och ja, det har nog blivit lite mer andra aktiviteter i sängen också 😉 Min kille gnällde när vi (läs: jag) införde denna regel men han är också nöjd nu! Vi har en väckarklocka istället (en philips wake up light som jag ÄLSKAR på vintern, på sommaren är det ju ljust ändå…), och mobilerna får stanna i vardagsrummet.

  Tove 2016-06-02 14:27:23
  Svara
 • Hej!
  Jag tror att man bara måste bestämma sig för att bryta mönstret och öva in en ny rutin och som med allt sådant kommer det ju vara jobbigt och svårt till en början. Just tycker att denna fråga är så otroligt viktig att ta upp och göra folk medvetna om.
  Att vi lever i en digital värld där tekniken möjliggör en konstant tillgänglighet gör att man förväntas vara tillgänglig hela tiden och det är inte bra, det är inte sunt och jag tror ingen mår bra av det. Jag har själv problem att inte känna dåligt samvete när jag går från jobbet kl 17 trots att jag jobbat 8,5 timmar varje dag och trots att det är mer än den ”ordinarie arbetstiden”. SÅ jag tror att alla mer eller mindre brottas med detta problem, frågan är bara hur man ska komma ifrån det..

  Hanna 2016-06-02 14:12:19
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind