Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min nya favorit Sun di Gioia

inlägget presenteras i samarbete med Giorgio Armani

IMG_0009 copy IMG_0037 copyIMG_0028 copy

Jag har hittat en ny favorit i Di Gioia-familjen, Sun di Gioia! 

Jag har ju fått testa Giorgio Armanis två nya tillskott i di Gioia-familjen och jag har hittat en ny favorit. Acqua di Gioia kommer alltid vara den doften jag går tillbaka till och som jag känner passar vid precis alla tillfällen. Men nu när sommaren är här och jag ser fram emot spännande resor, långa dagar på stranden och varma nätter så är det Sun di Gioia som kommer få följa med mig i handväskan.

Sun di Gioia med noter av Iris och krämig kokosmjölk är otroligt feminin och sensuell vilket jag älskar och den känns helt perfekt inför sommarens äventyr. Den påminner mig jättemycket om det bästa som hör sommaren till vilket är en solkysst hud och en het sandstrand. Kan det bli bättre?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind