Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min helg i bilder

Foto 2016-04-21 16 39 35 copy

Lite bilder från helgen som var tagit med min mobilkamera!

Hej på er! Här kommer min helg i bilder som roligt nog har blivit ett av mina favoritinslag här i bloggen. Innan en av er läsare tipsade mig om det här så använde jag knappt min mobilkamera men nu fotar jag det mesta under helgen med den. Det är rätt skönt också att inte behöva lassa upp min stora systemkamera varje gång jag vill fånga något på bild.

Förra veckan kändes det som att min helg började redan på torsdagen. Efter en lång dag på kontoret och med besök på en hel del presskontor så packade jag och Charlie ihop våra grejer och gick hem om innan jag skulle möta upp Cecilie och Elisabeth för middag på Sturehof. Väl där skålade vi i champagne för för att fira Cecilies förlovning men också i alkoholfritt för det visade sig att Elisabeth är gravid och hon har precis kunnat börja berätta det för folk. Så roligt och vi hade mycket att fira helt enkelt!

När jag vinkade av tjejerna vid midnatt så styrde jag stegen mot Escalier och skulle ta en drink med några kompisar men i sista sekunden bestämde jag mig för att gå hem. Jag hade nämligen en väldigt tidig morgon i fredags. När jag skulle väcka Charlie visade hon klart och tydligt att hon tyckte det var alldeles för tidigt för att stiga upp och hon ville somna om men icke, för vi hade bokat tid hos hennes veterinär.

Efter veterinärbesöket gick vi långpromenad i skogen ute i Danderyd och jag märker att jag har fått tillbaka min fascination för skogen. Jag älskade skogen när jag var liten men sedan jag flyttade först till Malmö och sedan till Stockholm så blir det inte lika mycket häng i skogen längre. Nu går jag verkligen runt och njuter, ute i Danderyd ser skogen ut som en riktigt trollskog också vilket gör det ännu mer magiskt. Jag längtar efter alla skogspromenader jag kan ta när vi kan bo ute på vårt lantställe.

Efter vår långpromenad blev det en intensiv arbetsdag och jag var klar med allt först runt sex och då skulle vi vara på födelsedagsfest med 20-talstema halv sju så det var snabba ryck att göra sig i ordning och vi blev ganska sena. Middagen var jättetrevlig och alla hade verkligen gått in för tema, så kul! Kvällen blev dock ganska kort för mig och jag smet hem strax innan midnatt.

På lördagen vaknade jag tidigt och åkte iväg och handlade hem brunch, köpte blommor uppe vid Odenplan och sedan hämtade jag upp Sandra så åkte vi tillsammans med Charlie ut till Djurgården och gick en lång promenad. På lördagskvällen var det en hel del vänner som ryckte i mig och ville att jag skulle följa med ut men det enda jag kunde tänka på var att få vara hemma och ta det lugnt. Så vi drog ut madrassen, alla kuddarna och täcket i vardagsrummet och låg på golvet hela kvällen, åt godis och hade Transformers-maraton. Jag älskar verkligen de filmerna!

På söndagen snöade det och regnade om vartannat så istället för att gå långpromenad med Charlie (hon vägrar när det regnar) så satte jag mig och jobbade ett par timmar innan vi åkte ut till Skeppsholmen och åt brunch med Lina, Oscar, Kristian och Stina och på kvällen tände vi ljus i hela vardagsrummet och myste ner oss i soffan för att fortsätta vårt Transformers-maraton. En helt underbar helg har vi haft!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson