Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

renovering av vårt kontor och pressdag

IMG_7787 copy IMG_7810 copy IMG_7814 copy IMG_7784 copyIMG_7817 copyIMG_7793 copy

 Idag sätter vi igång renoveringen av vårt kontor där jag sitter med Michaela, Petra och Carro

God kväll! Vilken underbar och händelserik dag jag har haft. Morgonen startade med att vi hade ett helt filmteam på kontoret som ska dokumentera renoveringen av vårt kontor på no18 så ni kommer få se lite före- och efterfilm, kul va? Direkt efter inspelningen mötte jag upp Sandra och fotade lite och sedan var det dags att knata runt på lite presskontor. Det är ju pressvecka i Stockholm och jag har inte hunnit med ett enda event då jag har haft fullt upp med jobb och lantstället men idag hann jag förbi några pr-kontor i alla fall.

Inte alls så många som jag hade hoppats dock innan jag var tvungen att kila tillbaka till kontoret och jobba. Nu är jag hemma om snabbt och lämnar av Charlie som har varit med hela dagen och så ska jag byta om för sen blir det middag på Sturehof med Cecilie och Elisabeth. Cecilies kille friade till henne när de var bortresta i helgen och det visste vi inte om när vi bokade in middagen men det ska självklart firas i kväll. Fira kärleken helt enkelt! Ha en grym kväll så hörs vi i morgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Oj vad ni ligger i! Hoppas allt är bra och det blir fint! Kul att se att det är full rulle 🙂

    Margaretha Trulsson 2016-04-21 23:55:53 http://crapsonline.se/
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson