Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

coupe dress

IMG_7563 copy IMG_7590 copyIMG_7585 copyIMG_7593 copy980px

klänning Sabo Skirt // skor Steve Madden // väska Saint Laurent -adlinks

Hej på er! Så, en liten update är på sin plats eftersom jag försvann från bloggen igår. En av mina laster nuförtiden är att när jag har haft för roligt i lite för många dagar i rad så får jag alltid ett sorgbakslag. Jag hade därav en riktig skitdag igår med migränkänningar och riktigt svajigt humör. När jag kom hem efter en lång dag på kontoret var jag på så dåligt humör så jag bestämde mig för att gå och lägga mig.

Jag vaknar i princip alltid på bra humör och därför kändes valet att gå och lägga sig och vakna upp till en ny dag som ett bra alternativ. Självklart kunde jag inte somna för tankarna bara snurrade så jag gick upp igen, gick ut på en promenad med Charlie och sedan lyckades jag somna ganska tidigt ändå.

Idag vaknade jag på jättebra humör igen och det känns som att balansen är återställd. Halva dagen har gått åt deklarationspill och den andra delen åt jobb med företaget och nu hämtar Mattias och Charlie mig snart så ska vi ut till lantstället. I kväll när jag kommer hem blir det däremot att ägna lite tid och kärlek åt bloggen. Puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vilken storlek har du i klanningen?

  Annika 2016-04-21 02:09:44
  Svara
 • Älskar klänningen!

  Jag har ingen sorg som du har, men har haft mycket ångest och depression, speciellt som yngre. Och månatlig pms som gör mig deppig. Har lärt mig att bara acceptera att det kommer skitdagar ibland, man får må skit. Har börjat irritera mig på folk som försöker muntra upp en när man har en anledning att deppa lite, man måste få må dåligt också ibland. Så länge det inte tar över ens liv helt.

  Jag vet inte hur du hanterar det, du kanske tänker precis som mig redan ;). Men om inte, så ha det i åtanke. Det är helt okej att ha dagar när man mår dåligt. Några få helt utan orsak är ok, desto fler om man har en orsak (sjukdom, sorg whatever). Några dagars bloggtystnad är helt ok. Men om det stressar dig kan du ha ett färdigt inlägg förberett, typ idag pausar jag lite hemma med någon fin bild, som du kan publicera vid behov. Som en virtuell sjukanmälan ;).

  Helena 2016-04-21 00:06:20
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Jag kämpar med att acceptera mina dåliga dagar och jag har blivit bättre på det. Och håller verkligen med, man behöver tid att må dåligt också så man inte trycker undan. Och tack för tipset med förberedda inlägg 😀

   Linn Herbertsson 2016-04-22 17:35:43
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry