Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min helg i bilder

min helg i bilder 15-17 april 2016

Lite bilder från helgen som var!

Alltså hjälpa vad jag är trött idag! Jag tvingade upp mig själv i morse men lite för sent för att hinna med yogapasset på gymmet så jag bestämde mig för att köra ett yogapass hemma istället. Det var 60 minuters ren plåga kan jag säga, jag mådde illa av trötthet och ville ge upp flera gånger men jag höll ut. Och visst mådde jag lite bättre efteråt men jag är fortfarande så seg och släpade mig iväg till kontoret för att inte riskera att somna på soffan idag. Haha!

Så kan det gå när man festar i dagarna två och vilken helg det har varit. Det började med fest och mingel på fantastiska Ett Hem i fredags. Jag har hört så mycket bra om Ett Hem men aldrig varit där själv så det var jättekul att se. Kvällen började rätt tidigt och slutade runt ett för min del, då åkte jag hem och kröp ner i sängen och mös med Charlie innan jag somnade gott.

I lördags blev det lite jobb och så långpromenad med Charlie, mycket mer hann jag inte med innan det var dags att svira om igen. Det blev fördrink hos Uffe och Emma innan kvällen satte igång med drink i Cadierbaren på Grand Hotell. Middag på operan och sedan vidare till en nattklubb i ett garage bakom Kungsträdgården.

Jag vill inte gå in på för mycket detaljer av respekt för värdparet men oj, oj, oj vilken helg. Allting var så uppstyrt och planerat in i minsta detalj. Det var längesedan jag hade så kul och jag ville knappt gå hem i lördags så det slutade med att vi festade till fem på morgonen innan Mattias övertalade mig att hoppa in i en taxi för att åka hem. Den här helgen tar jag med mig som ett minne resten av livet! Tusen tack!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry