Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Veet Essential Inspirations – vinnarna

IMG_5031 copy IMG_5013 copy

Veet’s senaste hårborttagningsprodukter från serien ”Essential Inspirations”

God morgon! Nu har det gått tre veckor sedan jag skrev inlägget om Veet Essential Inspirations och det är dags att välja ut två vinnare i tävlingen. Jag har fortsatt att använda Veet Essential Hair Removal Cream som jag verkligen har fastnat för.

Jag föredrar den framför vax, antagligen för att jag inte gillar utväxtperioden man behöver innan man ska vaxa benen. Jag vill alltid vara hårfri och då passar hårborttagningskrämen utmärkt eftersom man inte behöver låta håret växa ut mellan gångerna.

Och det var lika roligt som vanligt att få läsa era bidrag och att få lära känna er bättre. Nu har jag valt ut två vinnare som ni hittar här nedan. Stort grattis till er och maila era adresser till mig på linn.herbertsson@metro.se så ser jag till att ni får era Veet Essential Inspirations-kit på posten.

 

→ Karin: Med känslig hud som inte riktigt klarar av epilator eller rakning utan hemska utslag på benen skulle det verkligen vara kul att få prova detta! Älskar att gå barbent men det känns inte roligt när man själv bara ser utslagen. Våren och värmen kommer ju tidigare här i Malmö så säsongen närmar sig!

→ Sandra: Hej! Hade blivit så glad om jag vann detta. Nyss fyllda 30 år och aldrig provat att vaxa mig, skandal! Som 2barns mamma hade detta varit super lyxigt att få vinna, lite hemmaspa uppskattas verkligen. Tack!

 

– inlägget presenteras i samarbete med Veet

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åååh jaaa! Va kul 🙂 tack tack!

    Karin 2016-04-13 21:10:34
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry