Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en dag i Malmö

IMG_7484 copyIMG_7475 copy

Vi åt lunch på Atrium i Malmö igår, mitt favoritställe när jag kommer ner!

Hej på er! Ledsen att det inte blev mer uppdatering igår men jag antar att musten gick ur mig. När pappa hade hämtat mig på Sturup åkte vi till Atrium och åt deras laxsallad innan vi åkte till stugan. Där städade vi och tog beslut om att skänka, slänga eller spara och jag visste ju att det skulle bli jättejobbigt. Det var som att förlora mamma på nytt! Mycket av hennes privata ägodelar har jag låtit vara kvar i stugan och det väckte många minnen nu när vi skulle gå genom allt.

Mamma hade bara stugan det sista året av sitt liv och jag har haft den i snart tre år efter henne. Trots det är det den plats jag förknippar mamma med allra mest. Vi hade så fantastiska dagar och kvällar där hennes sista år och jag hjälpte henne mycket med renoveringen och att komma i ordning när hon äntligen hade fått köpa sin drömträdgård. Det blev vårt lilla paradis dit vi kunde fly från hennes sjukdom.

Så precis som väntat kändes det helt absurt att ta farväl igår med vetskapen om att jag aldrig mer ska få åka dit. Jag satt på tåget hem igår och påbörjade säkert tre olika blogginlägg men det sa bara stopp så efter en timme gav jag upp och lyssnade på musik, ljudböcker och tänkte på mamma resten av resan hem.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Stor kram till dig fina du!
  Min mamma dog i cancer för snart två år sen, och jag har nu senaste veckorna börjat drömma mardrömmar att hon dör om och om igen. Sorgarbetet går upp och ned. Vet inte riktigt vad jag ville säga, mer än att jag förstår och att du ska kämpa på! <3

  Elvira 2016-04-12 21:10:20
  Svara
  • Svar på Elviras kommentar.

   hej Elvira! Åh, jag hade precis de mardrömmarna de första 1,5 året efter mamma gått bort. Att hon var sjuk och jag kunde inte rädda henne. Varje morgon efter en sådan mardröm känns det ju precis som att allting har hänt precis och jag kunde känna mig helt sänkt. För mig var det andra året värst och nu det tredje året så mår jag bättre. Mitt första år var helt ok för då fokuserade jag så mkt på allt det praktiska som behövde göras och glömde lite bort att bearbeta. Det är nog väldigt individuellt hur sorg ter sig och tiden efter en sådan förlust av en närstående. Och jag hoppas att mardrömmarna snart försvinner. Ta hand om dig

   Linn Herbertsson 2016-04-12 21:43:15
   Svara
 • Fint skrivet av Dig! Jag vet hur det känns att förlora en älskad förälder.Det gör så ont men Du har precis som jag så underbara varma minnen och de finns alltid med i hjärtat och håller dem levande.Min pappa dog i svår cancer för 15 år sedan och det var så hemskt och chockartat men just de fina minnena gör att man klarar av sorgen och man får tänka att vilken lycka det är att ha haft dem i sitt liv.Alla harverkligen inte turen att ha så kärleksfulla och bra föräldrar.Kram från mig.

  Karin 2016-04-12 19:51:22
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Åh jag brukar tänka likadant. Att jag är så tacksam för att jag fick ha min underbara mamma i hela 26 år av mitt liv. Kram fina du

   Linn Herbertsson 2016-04-12 21:38:25
   Svara
 • Kram <3

  Linnéa 2016-04-12 11:43:34
  Svara
 • Får så himla ont i hjärtat av att läsa detta, du är så otroligt stark, vet aldrig om jag skulle klara det.

  WWW-JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna - skönhet- och fitnessjunkie 2016-04-12 10:06:43 http://www.johannagrahn.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry