Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

biker jacket

IMG_7498 copyIMG_7508 copyIMG_7500 copy

jacka Drylake // väska Céline // sjal Louis Vuitton //  hörlurar Ynoir // solglasögon D&G

Wow! Pollenchocken är total i Stockholm! Det var nog därför jag var så trött igår för almen blommar för fullt. Nu har jag precis kommit till kontoret och jag saknade verkligen det här stället när jag var borta förra veckan. Här är lugnt och skönt idag, några av tjejerna är på resande fot och andra är på möten. Det är nästan lite för lugnt och jag försöker låta bli att somna över tangentbordet, haha, jag blir så trött av allergin men det är bara att hålla ut för jag har en lång att-göra-lista idag!

Mascara kan jag bara glömma för det kliar i ögonen men det är bara skönt att gå lite osminkad. Jag är förresten så glad för att biker jackan aldrig blir omodern. Den här klassiska modellen kommer från Drylake SS16 och jag gav faktiskt bort min gamla biker jacka när jag köpte den här som blev en ny favorit. Jag älskar detaljerna på ärmarna som får den att kännas lite extra lyxig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind