Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min helg i bilder

Foto 2016-04-09 12 14 29 copy

Här är lite bilder från helgen som har gått!

God morgon! Jag är sådär typiskt måndagstrött idag och inte ens kaffe hjälper, hehe. Jag sitter på Bromma flygplats nu och väntar på att boarda ett plan som ska ta mig ner till Malmö över dagen. Den här helgen gick riktigt fort och nu när jag gick genom mina mobilbilder märkte jag att jag för det första inte tog så mycket bilder i helgen och för det andra så var nästan alla bilderna av Charlie, haha.

Vi började i alla fall helgen med en riktigt lugn hemmakväll i fredags. På lördagen gick jag upp tidigt och jobbade lite sedan tog vi med Charlie och åkte upp till Chic Dog på Regeringsgatan. Där blev det en ny polotröja, ett nytt regntäcke och en korg till henne och så köpte vi matskålar som hon ska ha ute på landet. På vägen ut till vårt möte med byggarna så stannade vi i Värdmö Centrum och åt en god hälsotallrik på ett café vi hittade av en ren slump.

Väl ute vid huset var det kul att se hur långt de redan har kommit. Som jag berättade igår så har de slagit upp taket och så ska vi isolera det som var vinden innan vilket ger oss upp till 170 cm extra i takhöjd. Underbart! Efter några timmars planering åkte vi tillbaka in till stan och så kom Jonathan och Mikaela över. Tanken var att vi skulle gå på bio och se Huntsman men istället drack vi vin och snackade, gick förbi Milles och drack gin och tonics (det var nämligen internationella gin & tonic-dagen i lördags, mycket viktigt) och så mötte vi upp några vänner på Kommendören innan vi kastade in handduken och gick hem.

Igår var Mattias ganska trött så jag och Charlie tog bilen, åkte och fixade lite ärenden och istället för att åka ut till Djurgården som vi brukar så åkte vi ut till Kräftriket och gick en lång promenad längst med vattnet nedanför Universitetet. Så vackert och letar ni efter ett promenadstråk i Stockholm kan jag varmt rekommendera det här. Det är lite backar och terräng så Charlie blev ordentligt rastad. Resten av söndagen gick åt till att fixa köpeavtal och annat, det är nämligen därför jag ska ner till Malmö idag, för att signera och fixa det sista innan den nya ägaren tar över mammas stuga.

Yes, den är såld och det känns så klart jättejobbigt! Jag ska dit och rensa ut det sista idag och ta farväl. Så overkligt men det ska också bli skönt att avsluta det här kapitlet. När mamma gick bort kände jag att jag absolut ville behålla stugan för det var vårt lilla paradis. Det har varit så otroligt viktigt för mig att ha kvar den delen av henne under min sorgprocess men redan i somras kände jag mig mest ensam och ledsen när jag var där. Oj, nu ska vi boarda, så vi hörs från Malmö!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh så trist att du ska sälja stugan, den var så fin! Men jag förstår att det blir ett skönt avslut. Min farmor och farfar hade också en stuge ute på Stolpalösa när de levde, det var underbart att få komma dit på sommaren och plocka jordgubbar i deras lilla plantering. De sålde den för snart tio år sedan, och de är tyvärr båda borta nu, men jag önskar att jag hade kunnat ha kvar den 🙂

  Emelie 2016-04-12 09:24:50
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Ja, jag förstår hur du känner och visst skulle jag önska att jag kunde ha den kvar i samma skick men då krävs det att man har tid att vara där så det känns som rätt beslut, Tack för din kommentar

   Linn Herbertsson 2016-04-12 21:35:34
   Svara
 • Fina du! Stort steg att sälja din mammas stuga men hon kommer vara med dig var du än är. Och hennes största önskan är nog bara att du ska vara glad och lycklig och inte ensam och ledsen <3

  Cecilia 2016-04-11 20:57:16
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry