Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

just another outfit

Linn Herbertsson IMG_7014 copy frame

kappa Asos (på rea nu) // tröja gammal // byxor JustFab // skor Steve Madden // skärp Moschino // väska Céline

Hej på er! Min dag har varit lite upp och ner idag! Dasha gick ju hem sista kvällen för att hon kände sig febrig och jag har känt mig likadan sedan vi kom hem. Men Dasha mår bättre iaf så jag hoppas att det går över snabbt. Och jag mår inte jättedåligt men eftersom mitt enda möte idag blev inställt så struntade jag i att gå till kontoret och jobbar hemifrån i sängen istället. Lyx!

Jag får mycket frågor om den här kappan på bilderna ovan och den kommer från Asos (adlink under bilden). Den är på rea nu men om ni ska köpa den så tänk på att jag har lagt upp min hos skräddaren så min kappa är kortare än den på bilderna hos Asos. Jag är så glad att jag la upp den för jag trivdes inte alls i den långa längden och konstigt nog såg jag väldigt kort ut i den trots mina 176 cm, men nu sedan jag la upp den har det blivit min favoritkappa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh vad smart att lägga upp den! Vart gjorde du det? 🙂

  Hanna 2016-04-08 21:27:49
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   På Christians Skrädderi på Humlegårdsgatan vid Östermalmstorg. Stockholms bästa skräddare!

   Kram

   Linn Herbertsson 2016-04-08 21:54:34
   Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind