Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

internationalist

nike grey sneakers

Lite bättre bild från sidan på mina nya Nike skor!

Ni vet ju vid det här laget att jag inte är någon sneakers-tjej! Jag har haft ett par sneakers de senaste fem åren och de kommer från Moncler och används ganska sällan. Nu är det ju supertrendigt och jag kan tycka det är jättesnyggt med ett par rejäla Nike Air Max på andra tjejer men när jag provade ett par förra veckan så kändes de bara helt fel på mig.

Jag har letat efter ett par fina vardagssneakers ett bra tag nu och äntligen hittade jag en modell som jag känner mig fin i och det är Internationalist från Nike. Och gissa om jag blev glad när jag hittade dem i grått, min favoritfärg just nu som ni kanske har märkt, hehe! Det verkar inte som att den här färgkombinationen finns på Nike.com men här (adlink) kan ni designa era helt egna Internationalists och jag köpte mina på Nike-affären ute på Mall of Scandinavia.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand