Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

travel pack

IMG_4234 copy

Batiste torrschampo // Ren Skincare Omega 3 ansiktsolja // Ren Skincare ögonkräm // Benefit Cosmetics Spf och Puff Off // Dior Nude Air foundation // Ren Skincare ansiktskräm – adlinks

God morgon! Här kommer några produkter som jag inte kan leva utan när jag ska ut och resa. Torrschampoo är ett måste så att jag slipper tvätta och föna håret för ofta (det stjäl ju dyrbar tid när man är borta) och favoriten kommer från Batiste. När jag reser iväg så här kort så lämnar jag min primer och nattkräm hemma men tar med min dagliga ansiktskräm, ögonkräm och Omega3 ansiktsoljan (som ju har räddat mig från glansig hy) från Ren Skincare som jag har använt i över ett år nu och jag är så nöjd!

Jag har blivit så noggrann med solskyddsfaktor och även om min Dior foundation har spf 25 så använder jag först Dream Screen från Benefit Cosmetics med spf 45. Tänk på att vårsolen är otroligt stark! Denna tar jag även på halsen och händerna som ofta är de kroppsdelar som alltid utsätts för UV-strålar utan att man tänker på det då de inte skyddas av kläder som resten av kroppen.

En annan lite räddning är Benefits Puff Off, jag har aldrig blivit mörk under ögonen tidigare tills jag fick pollenallergi. Vissa dagar är allergin riktigt illa när jag vaknar och då blir jag alldeles svullen under ögonen så då åker min Puff Off på som svalkar jätteskönt och minska svullnaden. En ny favorit som jag köpte på Sephora för några veckor sedan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Var kan jag hitta denna transparenta necessär?

  Deniz 2016-04-11 18:03:07
  Svara
  • Svar på Denizs kommentar.

   Fick den när jag beställde en bikini från Asos så låg bikinin i den. Så var man kan köpa bara en sådan vet jag tyvärr inte :S

   Linn Herbertsson 2016-04-12 21:34:04
   Svara
 • Vart kan jag hitta Dream Screen att köpa?

  Moa 2016-04-06 21:12:04
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry