Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

guided tour in Old Town Riga

IMG_7070 copyIMG_7139 copyIMG_7074 copyIMG_7064 copyIMG_7046 copyIMG_7022 copyIMG_7055 copyIMG_7069 copyIMG_7151 copyIMG_7156 copyIMG_7161 copy

Vi fick en guidad tur igår runt Old Town i Riga!

Vi har haft så tur med vädret och det har varit riktig vår i luften bortsett från igår morse när vi skulle få en guidad tur av världens skönaste guide James. Då var det riktigt rått ute och kvällen innan hade det varit så soligt och varmt så vi alla hade klätt oss alldeles för tunt. Men James höll våra tankar upptagna med annat och berättade om Rigas historia, Sovjet-tiden och alla vackra kyrkor i Gamla Stan. Utsiktsbilden är tagen uppifrån tornet i St Peter’s Church dit vi kom med hiss. Jag älskar utsiktsplatser (trots att jag är ganska höjdrädd), det är en speciell frihetskänsla och jag gillar att få överblick över en stad.

Jag blev dock ganska förvånad för senast jag var i Riga för några år sedan tyckte jag att Riga var så litet men jag blev förvånad den här gången för det kändes så mycket större. Vi har mestadels hållit oss i Gamla Stan och jag är så glad att vi gick en guidad tur för James drog in oss på en massa mysiga små gator och uppmärksammade oss på alla vackra hus och fasader där finns runtomkring som man kanske inte tänker på annars. Ett tips om ni besöker Riga!

– inlägget  presenteras i samarbete med Liva Riga

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry