Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min helg i bilder

Foto 2016-04-01 13 50 44 copy

Lite bilder från från helgen som var taget med mobilen!

Begravningen i fredags var otroligt vacker, det saknades ingenting och jag tror att hela familjen kände att det blev ett väldigt fint, sista farväl. Efteråt samlades de närmsta på vackra Högberga Gård ute på Lidingö där vi åt lunch och gick en promenad och tittade på den fantastiska utsikten. På kvällen samlades familjen på Lidingö Saluhall och åt middag. Ett litet tips att äta där om ni är i krokarna, ganska opretentiöst och man går inte dit för den fantastiska stämningen och lokalen utan för maten. Jag åt en jättegod råbiff och jag och pappa åt Moules Frites till varmrätt som var en av de bästa jag ätit.

På lördag var vi runt i Nacka, Norsborg och på lite andra platser runt om Stockholm. Vi letar ju utemöbler och inredning till lantstället och det finns så mycket att se innan vi bestämmer oss men nu börjar det bli dags att lägga beställningar om möblerna ska levereras i tid till att renoveringen är klar. Det kan ju vara allt från 4 till 12 veckors leveranstid på vissa märken.

Jag älskar förresten bilder på pappa där han dricker espresso och har Charlie i väskan på axeln, det där är min pappa i sitt esse, haha. Och jag sa åt honom att det var lite tidigt att ta fram sommarhatten (han har ju en hatt på vintern och en annan på sommaren) för det var ganska kallt i Stockholm men han insisterade. Sedan tog vi honom med ut till lantställen och han var alldeles lycklig när han gick runt och fick se vad vi planerar att renovera och fixa.

Pappa renoverade alltid allting själv när vi var små och nu håller han på att bygga en egen sommarstuga från grunden så han är väldigt påläst och kunnig och så bra att ha när två rookies som vi har köpt hus. På söndagen hoppade pappa på tåget och åkte hem till Malmö och jag och Charlie åkte ut till Djurgården och gick vår långpromenad som tar drygt en timme. Hon har blivit så hurtig nu och knatar på i riktigt bra fart, det är underbart att se! När vi kom hem rensade och städade jag mina garderober och sedan fortsatte vi planera lantstället och kolla inredning på nätet. En väldigt känslosam helg men också mysig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry