Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

dream come true

Skärmavbild 2016-04-04 kl. 16.25.14 copy

Utsikten från vardagsrummet på vårt nya lantställe!

Ok, äntligen kan jag berätta för er att vi har köpt ett lantställe! Anledningen att jag har väntat är för att tillträdet sker idag, nu är alla papper signerade och tidigare har familjen som sålde huset bott där så av respekt för dem har jag inte velat skriva något eller visa bilder. Här är bara en liten sneak peak och ni kommer få se mer allt eftersom. Vi ska ju inreda massor och ni ska få följa med på den resan men det dröjer ett tag för först blir det en hel del renovering. Jag har tagit förebilder så jag kan visa er sen när det börjar bli klart.

Ni som har följt min blogg länge vet ju att vi har drömt om det här och letat lantställe i över tre år. Vi åker ju alltid från Stockholm i nästan två månader under somrarna men i år blir det flera veckors häng på landet istället. Det känns helt ofattbart och det tar 40 minuter dörr till dörr om det inte är för mycket trafik. Så våra helger har gått åt till planering och nu ligger jag vaken till två på nätterna och kollar inredning och beställer möbler! Det är så mycket att göra men något av det roligaste jag har gjort hittills.

Jag är ju i Riga till onsdag och jag kommer åka ut så fort jag kommer hem på onsdag eftermiddag för då ska jag måtta köket och beställa nya köksluckor. Det kommer bli så fint! Jag lovar att jag ska berätta mer efterhand men nu måste jag göra mig i ordning. Vi checkade precis in på hotellet och jag har 10 minuter på mig att fräscha till mig innan vi ska gå till restaurangen! Jag hoppas att ni ser fram emot att följa med på den här husresan med mig, det ska bli så roligt att få dela den med er.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Kanske har missat något, Men hur blir det med det ställe du ärvde efter din mamma?

  Nana 2016-04-06 21:37:01
  Svara
  • Svar på Nanas kommentar.

   Nej det är jag som inte skrivit om det ännu, jag har precis sålt det och försäljningen går genom nästa vecka, det är därför jag inte skrivit något än. 🙂

   Linn Herbertsson 2016-04-08 21:53:19
   Svara
 • Gud vad härligt! Glöm inte att berätta alla planer nu, tycker de flesta bloggare fokuserar för mycket på resultatet när det roliga är processen dit. Gör inget om ni visar något som sen inte blir verklighet alls, bara roligt att få följa med i hela planeringen ;). Tycker jag iaf!

  {"author":"Helena" 2016-04-05 14:43:53
  Svara
  • Svar på {"author":"Helena"s kommentar.

   Åh ska ta bilder i morgon när vi kommer dit, just nu är det en byggarbetsplats haha och jag ska ta bilder så ni får se skillnaden och allt som händer efter hand 🙂 kram

   Linn Herbertsson 2016-04-08 21:46:48
   Svara
 • Ser jättefint ut. Vilken fantastisk utsikt ni kommer få 🙂 Grattis och det ska bli kul att följa erat projekt.

  elin 2016-04-05 11:02:16
  Svara
 • Men gud vilken dröm! Stort grattis! 😀

  Caroline Kempe 2016-04-05 07:28:32 http://carolinekempe.myshowroom.se
  Svara
 • Det ser SÅÅ fint ut! gud vad roligt, ett husprojekt 🙂 grattis till köpet <3

  ISA 2016-04-04 23:25:13 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Åh så underbart! Ser fram emot bilder! 😀
  Kram

  {"author":"Amanda" 2016-04-04 20:17:44
  Svara
 • Vad roligt! Grattis! Ser fram emot fler bilder! 🙂

  Carolina 2016-04-04 18:53:00 http://Carolinas.webblogg.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry