Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Friday off

IMG_1523 copy

Hej på er! Vi har haft en lugn morgon här hemma och jag ville bara kika in och säga att jag tar ledigt från bloggen idag då vi ska på begravning. Det är min sambos styvpappa som lämnade oss för några veckor sedan. Det har varit en tuff period och han var väldigt sjuk i slutet men jag vet att han inte hade velat att jag skulle gå in på detaljer här så det är därför jag inte har skrivit om det tidigare och jag vet att ni förstår och respekterar det. Ha en fin fredag så hörs vi i morgon igen, puss och kram!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Stor KRAM.
  Det kanske är olämpligt att fråga just nu.. men jag frågar och du svarar om du har lust och tid.

  Jag och min man ska snart åka till London och undrar om du vet bra ställen som erbjuder afternoon tea ?
  Vad tycker du om Harrods afternoon tea?

  Ha en fin dag men nära och kära.

  Kram Kram

  Deniz 2016-04-01 14:35:30
  Svara
  • Svar på Denizs kommentar.

   Absolut inte! Jag har inte varit på Harrods men gå till Sketch om ni vill testa något annorlunda och här kan du gå på fashion-afternoontea 😛 http://linnherbertsson.metromode.se/2014/11/09/pret-a-portea-pa-berkeley/

   Några andra har jag inte testat i London tyvärr. Har en underbar resa 😀

   Linn Herbertsson 2016-04-03 08:56:45
   Svara
 • <3

  Michaela 2016-04-01 11:25:02 http://www.forni.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry