Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mall of Scandinavia

IMG_6616 copy IMG_6636 copy IMG_6618 copyIMG_6631 copy IMG_6641 copyIMG_6640 copy IMG_6623 copy

Lite bilder från Scandinavian Mall som vi besökte häromdagen!

Nu har jag äntligen varit på Mall of Scandinavia och jag måste säga att jag gillar det. Jag har velat åka dit sedan öppningshelgen men det har bara inte blivit av. Köpcentrum var inte alls min grej förr och jag älskar att gå i stan, det är så mysigt men ibland vill man bara ha allting på ett och samma ställe.

Precis som Emporia i Malmö som jag alltid åker till när jag är hemma nu så har Mall of Scandinavia verkligen lyckats. Lokalerna är sjukt fina, det är högt i tak, rymligt och fin inredning (t.o.m. toaletterna är snygga). Vi hann inte med allt för vi hade bara ett par timmar på oss så jag tänkte åka dit snart igen för jag har hört att där finns ett riktigt bra crêpes-ställe och där finns ju riktigt många bra restauranger.

Jag gillar verkligen det här ”amerikanska” där man samlar allting på ett ställe men då måste det verkligen vara ALLT på ett och samma köpcentrum. Jag gillar inte att åka till ett köpcentrum som har 10-15 större butiker men saknar mindre butiker som man hittar inne i city. Ska jag åka till ett köpcentrum så måste helhetsupplevelsen vara grym och det var den här, jag älskar t.ex. att de har gjort något roligt av garagen (se bild tre uppifrån), jag blev riktigt glad när vi körde in och skulle parkera. Har ni som bor här i Stockholm varit där än? Vad tyckte ni?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Ar sjalv ratt oimponerad av denna shoppingkultur som kommer mer och mer till Europa.. sjukt ocharmigt och inte direkt miljovanligt. Men men, alla far ju leva sitt liv som de vill. Har bott manga ar utomlands och sett den amerikanska typologin ta over mer och mer (speciellt i England). Det kanns som att det hjarntvattar folk att konsumption ar lycka. Har nu lyckats hitta en stad i Europa att bo i dar fokus ligger pa upplevelser och livskvalite.. och har aldrig varit mer tillfredsstalld.

  Lisa 2016-04-02 12:58:52
  Svara
 • Hej Linn!

  Jag älskar Mall of Scandinavia! Jag har varit där ett flertal gånger och kan rekommendera ett väldigt mysigt fik på våning 2 som ska föreställa Paris med kullerstensmatta, röd markis och med staket så det nästan ser ut som en uteservering. Där har dom supergoda croissant-smörgåsar med salami, brie och ringlad honung. Och supergod cappuccino 😉 ha en fantastisk fredag! kramis

  {"author":"Amanda" 2016-04-01 19:29:16
  Svara
 • Jag bor 3 min från Mall of Scandinavia så har besökt gallerian flitigt. Jag gillar den och många av mina favoritbutiker finns i gallerian som Jackie, Michael Kors, Zara och ROOM. Sen är det alltid skönt att ha nära till systemet, biograf, restauranger och matbutiker.

  Daniella 2016-04-01 10:41:16
  Svara
 • Har inte varit där än men nu blev jag riktigt sugen! Är inte heller så förtjust i gallerior då det oftast känns trångt och instängt men det där ser ju så galet luftigt och härligt ut.

  {"author":"Ida " 2016-04-01 08:57:53
  Svara
 • Var där precis när de öppnade då det ligger närma mitt jobb. Var groteskt med folk där då men har inte hunnit tillbaka men det kommer jag definitivt göra. Är inget mall fan i Sverige och trivs också bäst i utomhusbutiker med några få undantag: Mall of Emirates, iOn Mall i Singapore, Boca Towncenter i USA samt Aventura mall utanför Miami.

  {"author":"pilla" 2016-03-31 21:41:38
  Svara
  • Svar på {"author":"pilla"s kommentar.

   Haha ja vi hörde att det var kaos den helgen så jag är rätt glad att vi väntade ett tag med att åka dit för där var ganska mycket folk nu också 😀 Kram

   Linn Herbertsson 2016-04-03 08:28:44
   Svara
 • Varför använder du inte det korrekta namnet Mall of Scandinavia?
  ”Scandinavian Mall” kanske hade varit ett alternativ men nu är det inte det namnet som man valde.

  Antonia 2016-03-31 17:45:05
  Svara
  • Svar på Antonias kommentar.

   Haha jag misstänkte att jag skulle få en kommentar om det för jag skulle precis lägg upp en bild därifrån på Instagram när det slog mig att det heter Mall of Scandinavia och inte Scandinavian Mall 😛 😛 😛 Haha, jag ska byta ut det direkt. 😀

   Linn Herbertsson 2016-03-31 20:57:21
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand