Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min påskhelg i bilder

Foto 2016-03-19 11 45 51 copy

Lite blandade bilder från min påskhelg!

Hej på er! Här kommer lite bilder från min påskhelg som jag ju smygstartade redan i onsdags. På vägen hem från kontoret gick jag förbi Östermalmstorgs Saluhall och köpte med en västerbottenostpaj, köttbullar och några sorter sill. Jag hade omöjligt hunnit laga allt själv då jag hade 2,5 timme på mig innan vi var tio stycken som samlades runt vårt matsalsbord och firade påsk.

På torsdagen började jag morgonen med att åka ut till Plantagen och köpte en hel kasse med blommor som vi skulle använda till en fotografering. Jobb hela dagen och när jag kom hem gjorde jag mig i ordning (och ja, haha, jag ser ut så när jag tuperar håret för extra volym men sen borstar man ju ner det rejält) och hoppade in i en taxi till Hillenberg. Där mötte jag upp mina bästa vänner (som inte hade rest bort över påsken) och så åt vi middag (tryffelpastan är ett måste om ni går dit), drack drinkar och skrattade massor. Fan vad jag har fantastiska vänner alltså!

Torsdagskvällen fortsatte flera timmar till, vi var på Papas och drack hotshots och dansade i baren, hade bord på Bergmans och var även en sväng förbi Rose innan vi slängde in handduken. Därav sov jag också till lunch på Låndfredagen och sedan tog vi bilen ut till Lidingö där jag gick en lång promenad med Charlie, vi åt kebab (Stockholms bästa på Grill In i Lidingö Centrum) 0ch sedan åkte vi förbi Hemmakväll och köpte chips och godis som vi åt i soffan framför en film. Så mysigt!

På lördagen tog Mattias sovmorgon så då ringde jag och väckte Johan istället som följde med mig och Charlie ut på Djurgården och gick långpromenad. Avslutade den gjorde vi ute på bryggan i solen på KMK med en kaffe och macka. Sedan plockade jag upp Mattias och så blev det en shoppingrunda på stan och lunch i form av en chevre chaud på Tures. När vi kom hem letade vi påskägg (en tradition jag håller stenhårt på) och vi hade köpt exakt samma påskägg till varandra, haha, ett par gigantiska sådana som vi hade fyllt med godis, chips och annat gott.

Under söndagen hade vi en riktig fixardag hemma, så härligt och vi fick gjort en massa saker som vi aldrig hinner med i veckorna men jag tog nästan inga bilder alls, förutom under morgonpromenaden runt Djurgården som jag gick med Charlie. På min födelsedag väckte Mattias mig och Charlie (som fyllde nio år) med frukost på sängen och en massa paket. Sedan gick vi en promenad i solen, åt lunch på Strandvägen 1 och mös runt lite i stan, en helt magisk påsk- och födelsedagshelg helt enkelt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Låter verkligen som en supertrevlig påskhelg. Jag vill besöka Strandvägen 1, har hört mkt bra om den restaurangen. Fyller du och Charlie år på samma dag? Grattis i efterskott.

  Daniella 2016-03-30 17:47:54
  Svara
  • Svar på Daniellas kommentar.

   Ja, hon föddes faktiskt på min 20-årsdag 😀 Så det känns som vi var meant to be 😛 hehe. Ja Strandvägen är väl värt ett besök och missa inte deras backficka Milles som ligger alldeles bredvid. Kram och tack 😀

   Linn Herbertsson 2016-03-30 23:00:50
   Svara
 • åh så mycket fint du hann med. Och vädret var verkligen på vår sida 😉

  ISA 2016-03-30 16:49:53 http://isabyl.devote.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand