Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

shoppingtips kostym

grå kostym dam

Jag hittade den här magiska kostymen på Mango igår, ett litet tips!

Alltså, jag hittade Kostymen med stort K igår på Mango! Jag var inom butiken en snabbis och såg den här magiska saken hängandes på en vägg. Byxorna är höga i midjan, man får jättesnygg rumpa, benen är bootcut så de ser längre ut och så kommer kavajen med ett skärp som man knyter i midjan.

Perfektion helt enkelt och jag har letat efter en riktigt snygg, grå kostym ett bra tag nu så jag är överlycklig. Jag har redan fått så många komplimanger för den idag och jag ska fota den i en outfit snart så ni får se men jag ville tipsa om den direkt för jag tror den kommer sälja slut fort. Kavajen går på 799 kronor och byxorna 399 kronor.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hjälp vad fin! Precis vad jag behöver till nya jobbet 😀 Verkar tyvärr inte finnas i butik på Malta där jag bor men ska beställa online. Vad har du för storlek i delarna? Jag har vanligtvis 36 i liknande plagg från tex Zara, hur upplever du storleken?

  Stephanie 2016-04-03 05:46:31 http://www.stephaniehak.com
  Svara
  • Svar på Stephanies kommentar.

   Jag tyckte den var normal i storleken. Jag har 34 i byxorna precis som jag brukar ha och 36 i kavajen som jag brukar ha 😀 Hoppas du får tag i den! Kram

   Linn Herbertsson 2016-04-03 08:59:54
   Svara
   • Svar på Linn Herbertssons kommentar.

    Tack snälla! Kavajen har vart out of stock i min storlek men i tisdags kom den in igen så jag beställde direkt och den levererades idag (snabba puckar Mango!). Båda delarna satt som en smäck, men måste lägga upp byxorna typ tre decimeter haha! Tack för superbra tips!

    Stephanie 2016-05-05 20:37:44 http://www.stephaniehak.com
    Svara
    • Svar på Stephanies kommentar.

     Åh vad kul! 🙂 Haha, ja den är ju perfekt till mig som är lång för de är lite längre än kostymbyxor brukar vara. Så kan tänka mig att de blir alldeles för långa i benen för andra 😛 Kram

     Linn Herbertsson 2016-05-09 21:15:14
     Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand