Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ny arbetsvecka och lite bilder från min födelsedag

IMG_6546 copyIMG_6501 copyIMG_6671 copy

Jag fick en väska, en skrivare, en jättefin ljuslykta, skor och en massa annat fint i födelsedagspresent igår!

Hej på er! Har ni haft en fin påsk hoppas jag? Som jag har förstått det så tar många ledigt den här veckan istället för förra eftersom skolorna har påsklov nu? Då kanske det håller sig lugnt och skönt på vår gata i några dagar till, hehe. Det bästa med lov och att folk reser iväg är att det helt plötsligt finns en massa parkeringar i vårt kvarter vilket annars hör till ovanligheterna.

Jag är tillbaka på kontoret idag och är så nöjd med min födelsedagshelg, tack för gratulationerna förresten! Jag började ju fira i onsdags och fortsatte hela helgen, underbart! Och ni får se mer av det i ”min helg i bilder” som kommer lite senare. Nu ska jag jobba på i ett par timmar innan jag ska på lunch hos Lindex och i eftermiddag så blir det mötesrace. Jag ska bl.a. ha ett Skypemöte angående ett projekt som ni snart ska få höra mer om.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Grattis! Vilka fina presenter, och ni har verkligen en underbar lägenhet ;). Så mycket roligare att se bilder från den nu när jag vet hur den ser ut, kanske knäppt haha men känns som att man vet vart du är. Hm, creepy nu när jag ser det i skrift… Inte så jag menade men jaaa. Eh, glöm det och ha en bra födelsedagsvecka!

    {"author":"Helena" 2016-03-29 16:18:39
    Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt