Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

it’s my birthday

c0ce017ddf5326074ef3225a6559f904_980x0_c_85_ns_v4 copy 9ef632a50f66a7c872ad51503183b458_980x0_c_85_ns_v4 copy

Yes it is!

God morgon babes! Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag och jag vet att jag har tjatat en hel del om det redan men jag ÄLSKAR att fylla år. Jag har fyllt år under påsken förut och det är kanske inte ultimat och en måndag som är röd dag är kanske inte skitkul så det var därför jag passade på och började fira redan förra veckan. Och jag klagar inte för eftersom det är Annandag Påsk innebär det att vi är lediga och jag får mysa tillsammans med Mattias och Charlie hela dagen. Den enda som saknas är pappa men han kommer upp till Stockholm på torsdag och stannar över helgen. Nu ska jag bestämma mig för vad jag vill göra idag på min födelsedag så vi hörs lite senare! Puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand