Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

some snaps

niklasakesson.com_UrbanDeli2_-1

Här är lite snapshots från vår vistelse på Hotel With som jag inte har visat.

niklasakesson.com_UrbanDeli2_-8

Jag blev så förälskad i den här lampan på rummet, någon som vet var den kommer ifrån?

niklasakesson.com_UrbanDeli2_-9

Vi fick med oss lite produkter hem, bl.a. Olaplex som är en hårbehandling. Någon som har testat? Vad tycker ni?

heja

Den här dörren gillar jag också, jag är så sugen på att köpa en dörrknackare och kanske en siffra med vårt lägenhetsnummer?

niklasakesson.com_UrbanDeli2_-18

Lipsticks everywhere! Men oj vad bra de här från Smashbox är, så mycket färgpigment! 

niklasakesson.com_UrbanDeli2_-21

Haha, man skulle hålla i den här saken för att rama in ögonen och jag höll ju helt fel som ni ser!

niklasakesson.com_UrbanDeli2_-81

Shower – for dirty girls, roligt eller bara för mycket? Jag tyckte det var lite roligt!

niklasakesson.com_UrbanDeli2_-14

Här sitter jag och får fixat naglarna innan jag blev sminkad och fixad i håret. Vi blev så bortskämda!

niklasakesson.com_UrbanDeli2_-15

Och så fick vi spana in lite fina vårnyheter, både i skönhets- och klädväg. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Lampan är så snygg! Har själv kollat på en liknande här 🙂 http://www.illumi.se/sv/illumi-vagglampor/20-malcolm-wall-pipe-system.html

  Charlotte 2016-03-27 16:42:41
  Svara
 • Kolla här om du kanske hittar den eller liknande:

  http://www.lightshopsweden.com

  Linn 2016-03-26 10:25:30
  Svara
 • Linn!!
  Jag måste bara dela med mig om en dröm jag hade om dig inatt!! Detta är sååååå konstigt, för att jag är en person som drömmer massor varje natt och när jag berättar för drömmen för mina vänner så ringer de ofta upp ett par dagar senare och ba: du är ju övernaturlig!!! Hur f*n visste du att det skulle hända?!? Haha!! Men jag har aldrig tidigare drömt om någon kändis eller någon jag inte känner eller träffar.

  Hut som helst så drömde jag att du står med världens största leende, håller handen om magen och säger ”äntligen löste det sig tillslut. Ett tag blev jag orolig att livet aldrig skulle ordna upp sig så som jag hade tänkt att det skulle se ut hela livet” exakt så sa du! Och handen på magen tolkats i drömmen som att du var gravid. Oavsett vad drömmen betyder så var det en lycklig sådan. Du var oerhört lycklig!

  Haha du tycker nog att jag är det största creepet som finns nu! Men var verkligen tvungen att berätta om drömmen för dig haha!

  Ha en go påskhelg fina Linn! 🙂

  Fey 2016-03-26 09:12:48
  Svara
  • Svar på Feys kommentar.

   Hej Fey! tack för din fina kommentar. Jag har läst den ett par gånger och pratade även med en tjejkompis om den i helgen. Jag har alltid tänkt att första gången (efter att jag förlorade min mamma och bror) jag kommer vara riktigt lycklig är när jag blir gravid och får barn, för då kommer livet få en helt ny mening. Så jag tror och hoppas att din dröm stämmer. Och tack så mycket för att du delade den med mig, det betyder allt. Kram

   Linn Herbertsson 2016-03-30 13:42:59
   Svara
 • åh den där läppstiftlådan var ju UNDERBAR!! 😀

  ISA 2016-03-25 22:53:58 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Finns tre olika steg i olaplex 🙂 jag fick steg 1 och 2 hos Björn axen och mitt hår har blivit så lent och fint och inte alls påverkats negativt utav slingorna som jag gjorde. Steg tre är för hemmabruk och den har du fått. Den är inte lika kraftfull men den är ok! 🙂

  Roxana 2016-03-25 19:35:09
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand