Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

my easter dog

IMG_5807 copyIMG_5823 copy

Charlie kvalitetssäkrar påskäggen jag har köpt!

Hej på er! Igår hade vi ju påskmiddag här hemma med Mattias familj och jag hade köpt påskägg till syskonbarnen. När jag tog fram äggen och knäppte av lite bilder innan jag skulle gömma dem så skulle så klart Charlie kolla läget och var väldigt nyfiken. Hon älskar allt som är inslaget och blir helt tokig när hon får paket även om de inte innehåller något ätbart. Så gulligt och jag börjar misstänka att det är jag som har lärt henne det, haha. Charlie föddes på min 20-årsdag så hon fyller också år på måndag så i helgen ska jag ut fixa lite roliga presenter till henne. Min lilla älskling!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind