Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

nytt kontor på no18

IMG_5838 copy IMG_5841 copy IMG_5845 copy

Här är lite bilder från vårt nya kontor på No18!

Morning hjärtan! Jag är redan på plats på kontoret och ska jobba på här under dagen, i morgon ska vi fota en massa och sedan är det ju påsk. Den här veckan har gått så fort men vi har bestämt oss för att vara hemma i påsk istället för att åka till Skåne. Det ska bli så skönt faktiskt! I kväll kommer Mattias familj hit och så ska vi för-fira min födelsedag och ha lite påskmiddag. Jag fyller ju år på måndag och jag älskar födelsedagar! I morgon ska jag och de närmsta vännerna (som inte är bortresta) gå ut och äta, dricka lite drinkar och fortsätta fira. Hehe! Jag hade gärna fyllt år i en hel vecka om jag fick bestämma!

Och här är bilderna från vårt kontor! Så här ser det ut och lampor står högst på att-fixa-listan just nu, elsladdarna i taket är icke-existerande så det är därför här är så mörkt. Annars älskar jag att det är så högt i tak och rymligt! Jag ska knäppa lite bilder i lokalerna och loungerna också här på No18, inredningen är helt fantastisk och jag trodde knappt mina ögon när jag kom hit första gången i måndags. Nu måste jag jobba på men vi hörs lite senare! Puss och kram!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag fyller också år på måndag den 28:e!! Jag fyller 25. Grattis till oss 😀

    elisa 2016-03-23 11:46:30
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand