Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

going out make up routine

IMG_4428 copyIMG_4365 copy

Så här brukar jag sminka mig när jag ska ut på middag eller fest!

Jag får så mycket frågor om smink och önskemål om att jag ska göra smink-guider, tyvärr hinner jag inte jobba med rörligt material just nu men jag kan definitivt ta lite fler sminkbilder och de här knäppte jag av för ett tag sedan. Jag experimenterar inte så mycket med smink utan kör på det jag trivs bäst i.

Här har jag använt puder-contouring för att framhäva kindbenen och på sidan av näsan. Jag har high lightat näsbenet, fyllt i läpparna med en läppenna i nude, använt mascara och sedan satt lösögonfransar på yttersta halvan av ögonfransraden och fyllt i mina bryn.

Ja, sista bilden är inte den snyggaste men där ser ni hur jag sminkar ögonen lite bättre! Här (klick!) har ni lite av mina bästa sminkprodukter just nu och det kommer snart ett inlägg igen med lite fler smink- och produkttips. Och om ni har några frågor kan ni alltid lämna en kommentar!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand