Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

let’s dream away from here

IMG_0234 copyIMG_0265 copy

dress Monroe Sturegallerian // belt Moschino // bag Louis Vuitton // espadrilles Chanel

Alltså det snöar här i Stockholm idag! Det kanske är samma skitväder i resten av Sverige också? Lite deppigt är det ju eftersom vi fick försmak på våren förra veckan och jag protesterar lite med de här bilderna som jag hittade från Mauritius och vår resa dit i januari. Jag längtar efter varmare väder nu och är trött på att bylta på mig. Idag gick jag liksom till kontoret i gummistövlar, lager på lager och halsduk, haha.

Jag har knäppt av lite bilder här på kontoret som ni ska få se i morgon, det är ju inte asmysigt just nu men det är kul med lite förebilder så får ni se skillnaden sen när Petra och Sanna har trollat lite. Vi ska måla om, sätta upp belysning, gardiner, ha en soffa, tv och lite annat! Det kommer bli så snyggt och jag är redan alldeles förälskad i vårt nya kontor. Jag och Michaela pratade om att båda våra sambos hade reagerat på att vi var så glada när vi kom hem igår kväll och det beror på att vi redan trivs så himla bra här! Underbart!

Vi har haft två skypemöte med våra fabriker på Fred Patrone idag och dagen har gått i ett men nu tänkte jag ta en stund och sätta mig och skriva ihop DIY-guiden där jag ska visa er hur ni kan göra riktigt snygga påskägg till ert påskris. Ganska enkelt och jag är så nöjd med resultatet så kika in lite senare igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand