Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min helg i bilder

Foto 2016-03-19 14 38 59 copy

Bilder från min helg tagit med mobilkameran!

Här kommer lite bilder från min helg som jag dokumenterade med mobilkameran! Jag försöker få in det som rutin nu och det är faktiskt rätt kul och skönt att inte alltid behöva släpa med mig min stora systemkamera. Den är ju inte optimal att dra fram i alla situationer så på det här sättet får ni följa med mig på ställen där jag annars kanske inte hade fotat. Tack till er läsare som pushade mig till att börja med ”min helg i bilder”-inläggen, det är faktiskt väldigt mysigt!

Första bilden är den enda bilden jag tog av mig själv i helgen vilket är ganska ovanligt men jag vaknade nämligen med världens pollenallergi (tydligen är det alen som slår ut nu) i fredags morse. Det började redan tidigare i veckan men då trodde jag ju att jag höll på att bli sjuk. Jag började som tur var med min pollenmedicin för två veckor sedan så jag hoppas att den verkar helt inom ett par dagar. Det gjorde den inte i helgen vill jag lova och jag vaknade varenda morgon med påsar under ögonen, svullnad i ansiktet och rinnande ögon. Haha! Ingen vacker syn med andra ord!

Allergin och mitt plufsiga ansikte gjorde alltså så att jag knappt kände för att fixa mig så jag har mest haft mössa på mig och försökt undvika att klia mig i ansiktet under helgen. På fredagskvällen tog vi det superlugnt och mös hemma för på lördagen steg jag upp tidigt och körde ut mot Kungens Kurva och Årsta. Jag skulle köpa en massa rekvisita och testa att sätta ihop budet som vi ska skicka ut vid vår lansering av Fred Patrone. Det blev så fint och jag längtar tills jag kan visa er!

När jag var klar så åt jag och Mattias en sen lunch på Vurma och ett hett tips är deras sallad Pucko om ni älskar chévre lika mycket som jag. När vi kom hem på eftermiddagen började jag påskpyssla lite och håll utkik här i bloggen för i morgon tänkte jag lägga upp ett inlägg med hur ni gör eget påskpynt. Och jag älskar den fjärde bilden där ni ser Charlie som ligger uppe på kudden och håller koll på mig, haha. Charlie växte ju upp tillsammans med två katter som alltid låg ovanpå kuddar eller uppe på soffkanten så då ville väl inte hon vara sämre och det sitter fortfarande kvar även om det var flera år sedan hon bodde tillsammans med katterna.

På söndagen blev det ytterligare en bilutflykt, den här gången ut mot Värdmö där vi gick en mysig långpromenad med Charlie och så åkte vi förbi Plantagen och Skånska byggvaror där jag blev kär i den här kaktusen som tyvärr gick loss på 3500 kronor. Jag måste fundera över om jag tycker den är värd så mycket pengar och var jag i så fall ska ställa den innan det blir ett köp. På kvällen kom Jonathan förbi och så lagade vi hamburgare och tittade på film. Jag märker ju nu att vissa delar av min helg saknas men jag hoppas att jag snart får in ännu bättre rutin på att dokumentera min helg i mobilbilder, det kommer nog ta ett par gånger innan jag får riktig kläm på det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Älskar att du börjat med min helg i bilder. tummen upp 🙂

    elin 2016-03-22 09:08:00
    Svara
  • Liknande kaktus finns på Ikea för typ 400:- 🙂

    Jenny 2016-03-21 20:49:59
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand