Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

dinner @ Llama Copenhagen

IMG_4583 copyIMG_4526 copy IMG_4579 copyIMG_4534 copy d7e548fa9618993dcdc6e8ed44e06d72_980x0_c_85_ns_v4 copyIMG_4586 copyIMG_4543 copy 9f5625aa2cafd987b9d5346c0bb9c80d_980x0_c_85_ns_v4 copy IMG_4577 copy

När vi var i Köpenhamn åt vi middag på peruanska Llama precis bakom Kongens Nytorv! 

Hej på er! Jag ville bara kika in och önska er en härlig fredagskväll och visa lite fler bilder från restaurangen Llama som vi åt på i Köpenhamn och som jag skrev om i min Köpenhamns-guide. En av mina bästa tjejkompisar jobbade ju ganska många år på Coya i London som också har peruanskt kök och jag var där flera gånger. Jag älskar den maten och om ni besöker Köpenhamn och Llama måste ni testa deras ceviche. Så god!

Quesadillan gjorde mig tyvärr lite besviken. Jag älskar quesadilla men i den här hade de minskat på osten och istället lagt till lite för mycket kål för min smak. Annars var matupplevelsen riktigt bra, jag kan verkligen rekommendera deras vegetariska rätter som var jättegoda och med bra tryck i.

Lokalen är riktigt stor och så snyggt inredd, det känns väldigt London eller New York när man kommer dit och vi var där ganska tidigt runt sex, precis när de hade öppnat men på bara fem minuter fylldes den stora restaurangen upp med middagssällskap och stämningen var riktigt härlig. Bra restaurang att äta på om man ska ut och festa sen och tydligen förvandlas stället till en nattklubb efter den sista sittningen på fredagskvällar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind