Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

dinner @ Llama Copenhagen

IMG_4583 copyIMG_4526 copy IMG_4579 copyIMG_4534 copy d7e548fa9618993dcdc6e8ed44e06d72_980x0_c_85_ns_v4 copyIMG_4586 copyIMG_4543 copy 9f5625aa2cafd987b9d5346c0bb9c80d_980x0_c_85_ns_v4 copy IMG_4577 copy

När vi var i Köpenhamn åt vi middag på peruanska Llama precis bakom Kongens Nytorv! 

Hej på er! Jag ville bara kika in och önska er en härlig fredagskväll och visa lite fler bilder från restaurangen Llama som vi åt på i Köpenhamn och som jag skrev om i min Köpenhamns-guide. En av mina bästa tjejkompisar jobbade ju ganska många år på Coya i London som också har peruanskt kök och jag var där flera gånger. Jag älskar den maten och om ni besöker Köpenhamn och Llama måste ni testa deras ceviche. Så god!

Quesadillan gjorde mig tyvärr lite besviken. Jag älskar quesadilla men i den här hade de minskat på osten och istället lagt till lite för mycket kål för min smak. Annars var matupplevelsen riktigt bra, jag kan verkligen rekommendera deras vegetariska rätter som var jättegoda och med bra tryck i.

Lokalen är riktigt stor och så snyggt inredd, det känns väldigt London eller New York när man kommer dit och vi var där ganska tidigt runt sex, precis när de hade öppnat men på bara fem minuter fylldes den stora restaurangen upp med middagssällskap och stämningen var riktigt härlig. Bra restaurang att äta på om man ska ut och festa sen och tydligen förvandlas stället till en nattklubb efter den sista sittningen på fredagskvällar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand