Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en god morgon, lite fredagspepp och en utmaning

IMG_5115 copyIMG_5104 copyIMG_5124 copyIMG_5133 copyIMG_5096 copy IMG_5121 copy IMG_5129 copyIMG_5110 copy

Igår startade jag dagen med ett event där vi firade Anja som har släppt sin första bok En god morgon!

Ibland måste jag nypa mig själv i armen för att jag får omges av så många fantastiska, drivna kvinnor! En av dem är Anja Forsnor och vi har faktiskt varit bekanta sedan tiden då vi båda två bodde i Skåne och nu ses vi en hel del på olika event och i jobbet då vi bloggar på samma portal. Anja var gravid samtidigt som hon började skriva på sin första bok En god morgon (med en massa inspirerande frukostrecept) och det tog ett år från idé till verklighet och igår stod vi på Terrassen på Miss Clara och fick fira hennes framgång.

Under tiden har Anja även startat Grounded Factory och trots att hon är en väldigt upptagen kvinna så slås jag alltid av att hon utstrålar så otroligt mycket positiv energi och lugn när vi ses. Hon är varm, ödmjuk och otroligt närvarande och det beundrar jag verkligen! Jag har tänkt så många gånger på hur fantastisk hon är så i morse bestämde jag mig för att tala om detta för henne i ett litet meddelande på Facebook. Jag kände bara att vi alldeles för sällan berättar för personer hur bra dem är och oss tjejer emellan så tycker jag att vi borde bli mycket bättre på det. Det slog mig bara helt plötsligt att mina höga tankar om Anja kan göra ännu mer nytta om jag faktiskt delar med mig av dem till henne.

Jag tror att jag är ganska bra på att peppa mina närmsta vänner och berätta hur mycket dem betyder för mig men jag vill bli ännu bättre på att berätta för folk som jag kanske inte känner så väl att jag beundrar dem. Framförallt vi tjejer borde bli bättre på det för jag känner ofta att vi ifrågasätter våra förmågor och inte alltid vågar tro på oss själva så mycket som killar kan göra. Vi behöver alltså all pepp vi kan få av varandra! Därför vill jag utmana er att idag berätta för någon (via telefon, i text eller ansikte mot ansikte) hur mycket ni beundrar dem och varför. Inte för att ni själva vinner något på det men för att ni kommer göra någons fredag (och säkert självförtroende) så mycket bättre! Vad säger ni? Antar ni utmaningen?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand