Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

middag med min favorit på Hotellet

IMG_5080 copyIMG_5071 copyIMG_5076 copyIMG_5063 copy

Middag med min favorit Johan på Hotellet igår!

Jag och Johan bestämde oss för att det var nog med lunchdejter nu, det har blivit alldeles för många sådana och för få trevliga middagar så igår bestämde vi oss för att gå till Hotellet på Linnégatan här i Stockholm och äta en trerätters, dricka vin och snacka skit. Jag åt en jättegod lax tartar till förrätt med dill i så den smakade nästan lite midsommar, Johan åt löjromstoast och sedan blev det torsk till varmrätt. Vi var så mätta efter maten men bestämde oss ändå för att dela på en varm chokladkaka till efterrätt och sedan sprang vi in i några vänner som stod i deras trevliga bar så då blev det en drink där.

Jag älskar att gå ut och äta middag med Johan men den senaste tiden har vi inte riktigt fått ihop våra schema så jag är så glad att det äntligen blev av. Som vanligt när vi ses pratar vi alltid först en massa business, fastighetsaffärer och jobb och sedan går vi över till de lite djupare ämnena, relationer, livet och igår satt vi och pratade om allt vi gjort tillsammans. Vi har ju varit bästa vänner i snart sex år nu så vi pratade bland annat om vår första jobbmiddag tillsammans, haha. Så kul!

Som vanligt blev vår trevliga middag sedan en drink på Escalier och även lite dans på Café Opera med alla små kids (jag skulle gissa att medelåldern där en onsdag är typ 20). Haha, jag minns inte senast jag var ute en onsdag och det är nog bara Johan och hans härliga energi som kan få med mig ut på sånt nuförtiden och vi hade så sjukt kul. Vi dansade lite men stod mest och pratade om livet och garvade. Så härligt och så värt att vara lite trött när klockan ringde klockan sju i morse och jag bara hade fått fyra timmars sömn!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand