Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

hotelltips Köpenhamn

IMG_4259 copy IMG_4265 copy IMG_4457 copyIMG_4274 copy IMG_4663 copyIMG_4272 copyIMG_4294 copy IMG_4443 copy

Lite fler bilder från vår övernattning på Bertrams Hotel Guldsmeden i Köpenhamn!

De viktigaste kriterierna när jag letar efter ett hotell är

→ fräscha rum och lokaler

→ läget

→ bra frukostbuffé

→ genuinitet

Här ovan har jag listat de viktigaste kriterierna när jag letar efter ett hotell och det absolut viktigaste för min del är fräscha hotellrum (och gärna lokaler i övrigt). Jag bryr mig mindre om att rummen är små men de måste vara trivsamma. Där fick Bertrams Guldsmeden i Köpenhamn 10 poäng för jag trivdes så bra i mitt rum och lokalerna i övrigt var riktigt fint inredda.

Läget är så klart också otroligt viktigt. Bertrams Guldsmeden låg ca 15 min promenad från Tivoli så det är ju inte mitt i centrum men å andra sidan låg det perfekt i min favoritstadsdel i Köpenhamn som är Vesterbro. Bästa och mest trivsamma läget om ni frågar mig alltså. Och så har jag märkt att ni tycker det är lika viktigt som jag med frukostbuffén, haha.

När ni frågar mig om hotelltips frågar ni ofta hur frukosten var, men det är ju det lyxigaste med att bo på hotell tycker jag så det är sjukt viktigt och Bertrams hade en väldigt bra men kanske lite liten frukostbuffé. Jättegod äggröra och smoothies som jag kan rekommendera! Och jag gillar riktigt stora frukostbufféer så för någon annan kanske den här buffén är ganska stor ändå.

Och så sist men inte minst, genuinitet! Jag har allt mer börjat föredra lite mindre och mer personliga boutique hotell, framför allt om jag ska resa på weekend till en stad. Stora, lyxiga hotell förlorar tyvärr ofta charmen och brister på detaljnivå vilket resulterar i att man blir besviken eftersom man har betalat så mycket för att bo där. Då tycker jag det kan vara värt att leta lite längre och glöm inte att gå efter rekommendationer! Fråga kompisar och läs vad besökarna tycker om hotellet på bokningssidan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind