Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

tävling – Veet Essential Inspirations

IMG_5031 copy

I mars har jag ett samarbete med Veet och har fått testa deras senaste hårborttagningsprodukter från serien ”Essential Inspirations” . Missa inte att ni kan tävla om två kit längre ner i inlägget!

Förr brukade jag alltid gå och göra brasiliansk vaxning på salong men som ni vet genomgår jag just nu en IPL-behandling som ska ta bort hår permanent. Däremot valde jag att inte göra IPL-behandlingen på benen. Det är trots allt laser och man ska inte vistas i solen under en ganska lång tid både före och efter behandlingen så jag ville inte riskera något med tanke på att vi reser en hel del även på vintern. Under armnarna är det lite lättare att undvika solen och även mellan benen med hjälp av bikinin som skyddar.

Den senaste tiden har jag dock varit så trött på att raka benen, det är ju ett evighetsjobb som aldrig tar slut och därför blev jag extra glad när jag fick frågan om jag ville testa Veets serie ”Essential Inspirations”. Jag föredrar att alltid vara helt hårfri, det är ju en smaksak men det ska bli så skönt att testa hårborttagningsprodukter som inte behöver användas varje dag. Därav var jag också extra exalterad för vaxstripsen eftersom jag aldrig har testat att vaxa benen själv hemma. Jag var dock lite nervös så jag bjöd över en tjejkompis som kunde assistera eller åtminstone agera mentalt stöd, haha! Snacka om sisterhood och att finnas där för varandra i vått och torrt.

Det var dock inte så farligt som jag hade trott, jag tyckte knappt det kändes alls att använda Veets ”Essential Inspirations wax strips” (kostar 79,90 kr för 20 remsor) men jag har fått höra förr att jag har ganska hög smärtgräns så det kanske är väldigt individuellt? Däremot tror jag att mina hårstrån var i lite kortaste laget och att jag måste göra det ett par gånger för att få in rätt teknik. Stripsen är framställda med 90% naturliga ingredienser och till får man även  tvättservetter som innehåller arganolja, så att huden ska kännas mjuk och återfuktad efter.

På andra benet testade jag istället ”Veet Essential Inspirations hårborttagningscreme” med druvkärnsolja (kostar 99.90 kr). Det håller inte håret borta lika länge som med vaxning men jag måste säga att den nog är min nya favorit. Jag har testat hårborttagningskräm förut men då stack och brändes det och den här krämen känns inte alls. Låt verka i max 10 minuter och sedan torkar man bort krämen och håret följer med. Och det bästa av allt, man slipper rakutslag.

Veet har även ett vanligt vax (kostar 99 kr för 250 ml, träspatel och 12 återanvändbara tygremsor) som kommer i en burk och är gjort på socker och arganolja. Det liknar mer ett vax som det man använder på salong och det tänkte jag testa nästa gång när mitt hår har växt ut på benen igen. Däremot känner jag mig själv och tror att det kan bli lite för stökigt för mig att hantera varmvax. Och det kunde inte passa bättre för min bryntjej Felicia är bortrest så när mina ögonbryn börjar växa ut tänkte jag testa Veets ”precision vax strips” (kostar 79,90 för 20 stycken) som är framtagna för att användas i ansiktet.


TÄVLING! Jag har även fått möjlighet att tävla ut två kit med Veet ”Essential Inspirations”-serien som ni läsare kan vinna och alltså få testa produkterna hemma. Det enda ni behöver göra för att vinna är att lämna en kommentar där ni motiverar varför just ni ska vinna. Två vinnare kommer att annonserar här i min blogg i april och juryns beslut går inte att överklaga. Glöm inte att skriva er emailadress i email rutan så att jag kan kontakta vinnarna. Tävlingen går bara att delta i om man bor i Sverige, Veets produkter finns att köpa  i välsorterad dagligvaruhandel och här (klick!) kan ni få lite tips om hur ni använder Veets produkter på bästa sätt. 

– inlägget presenteras i samarbete med Veet

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Jag vill vinna för att jag jättegärna skulle vilja testa de produkterna. Det är så skönt när man slipper att tänka på att man måste raka benen nu på sommaren. Det blir ju lättare och roligare när man har en produkt som håller längre med!

  Cajsa Christiansson 2016-05-15 22:33:45
  Svara
 • Jag har letat jätte länge efter något som tar bort hår! Vill verkligen slippa rakhyvlar för det är så jävla jobbigt (vi tjejer vet). Utslag Hit och dit, vilket aldrig är kul! Och jag känner att jag vill testa mig fram innan jag köper något för detta är så klart en viktig sak! Så jag är definitivt med i tävlingen!

  Karro 2016-04-21 08:03:13
  Svara
 • Jag lider av en extrem kroppsbehåring, någonting jag skäms över och som jag vill få bukt på.
  Jag har provat allt från rakning och krämer till vax och ipl men jag tycker ändå att det ser ut att vara lika mycket som det var innan jag började behandla mig. Så ett helt paket med roliga hårborttagningsprylar skulle vara toppen så att jag kanske en gång för alla kan hitta min ”one true match” 🙂

  sophiejohanssons@gmail.com

  Sophie Johansson 2016-04-20 12:42:31 http://instagram.com/sophiejohanssons
  Svara
 • Det känns som att jag har provat allt om jag ska vara ärlig. Rakar jag mig utan skum så får man raknigsfinnar som svider och eftersom jag inte tål rakningsskum så är de inget alternativ. Det är så dyrt att testa olika produkter för än så länge har hälften av håret försvunnit och blivit glest när jag använder kräm. Mina ben är väldigt ömtåliga och tål inte alla vax heller. Hoppas på att du testa någon av produkterna

  Elin 2016-04-19 21:05:45 http://Elinjohannaa.devote.se
  Svara
 • Tjenare!
  När jag var liten så var jag den första i klassen som fick hår på kroppen. På sommaren skämdes jag så oerhört mycket att jag aldrig bar kjol eller short utan att ha strumpbyxor på mig. Kroppsbehåring har sedan dess varit ett stort stressmoment för mig. Jag har en mörkare hudton och har relativt grov hårtyp då jag Har asiatiskt ursprung. Hår i ansiktet, under armarna, på benen, mellan benen… Så himla jobbigt att alltid behöva stressa innan sommarkvällar och idrottslektioner för att hinna raka sig. Att vinna detta skulle verkligen underlätta för mig genom att ge mig en chans att testa en väl rekommenderad produkt för mina besvär. Det skulle även underlätta ekonomisk då jag precis flyttat hemifrån och har en begränsad ekonomi.

  Tack!

  Emma landsem 2016-04-19 20:48:30
  Svara
 • Jag har jobbat väldigt sena kvällar hela vintern så mina ben har inte sett skymten av en rakhyvel på säkert 3 månader. Den mindre skogen jag har på benen nu har kanske bidragit till att hålla värmen under vintern, men nu när våren äntligen börjar närma sig vore det skönt att ordna till ett kalhygge istället. Så ett kit med Veet vore perfekt! Skulle verkligen vilja testa vaxet och tänker att krämen är perfekt för att man kan pyssla med annat när den verkar (istället för att stå dubbelvikt i duschen och kämpa med en hyvel).

  Caroline 2016-03-24 07:08:33
  Svara
 • Har använt den klassiska veet hårborttagningskrämen så länge jag kan minnas. Rakhyvlar ger min hud utslag då denna passar mig perfekt. Skulle bli superglad av att vinna dessa nyheter då jag är en trogen veet användare genom åren 🙂

  Tess 2016-03-20 23:52:25
  Svara
 • Hej! Hade blivit så glad om jag vann detta. Nyss fyllda 30 år och aldrig provat att vaxa mig, skandal! Som 2barns mamma hade detta varit super lyxigt att få vinna, lite hemmaspa uppskattas verkligen. Tack!

  Sandra 2016-03-16 23:06:03
  Svara
 • Åh jag skulle gärna vilja detta kit då jag aldrig vågat testa detta innan men vill gärna göra det, om jag skulle vinna skulle jag äntligen få ta tag i saken och testa! Jag kommer även vara utomlands mycket i sommar och då känns detta kit helt perfekt 🙂 kram!

  Maja Boman-Persson 2016-03-16 19:24:52
  Svara
 • Exakt samma blogginlägg om Fanny Staaf ju…

  Louise 2016-03-16 10:29:35
  Svara
 • Jag vill superdupergärna testa dessa produkter! Jag tänkte ha en kväll med lite ”hemma-spa” och då skulle det här kitet passa perfekt! 🙂

  Kram!

  Jennika 2016-03-16 08:29:51
  Svara
 • Jag vill superdupergärna testa dessa produkter! Jag tänkte ha en kväll med lite ”hemma-spa” och då vore det här kitet perfekt! 🙂

  Kram!

  Jennika 2016-03-16 08:27:11
  Svara
 • Hej!

  I sommar ska jag ha min ”riktiga” första betalda semester, planen är att åka utomlands för sol och bad och då skulle det här kitet passa perfekt som en förberedelse för bruna och bara ben 🙂
  Kram!

  Ellinor 2016-03-16 08:21:06 http://fuckartletsdance.blogg.se
  Svara
 • Detta kit skulle passa perfekt just nu. Jag har nämligen 3 stycken resor inbokade under våren/sommaren.
  Bara tanken på att slippa fixa och trixa innan och under semestern vore toppen. Jag skulle verkligen blir superglad om jag vann.
  Sol och bad kräver snygga ben 🙂

  elin 2016-03-16 07:22:56
  Svara
 • som mamma ledig och med ny köpt hus ligger inte fokus på att unna sig så mycket. känner att det nu till våren kunde vara kul att få fina ben..

  anna 2016-03-16 06:25:03
  Svara
 • Hej! Det skulle passa mig perfekt att få ett kit.Sol,ljus och värme är på väg och snart vill jag ha klänning och lena /fina ben.Hälsningar Karin

  Karin 2016-03-15 22:46:58
  Svara
 • Har länge velat testa liknande produkter men aldrig kommit till skott att faktiskt köpa dem. Vill testa och se om detta kan ersätta mina nu dagliga rakrutiner. Det vore underbart för mig (och min pojkvän haha 😉 att få njuta av lena ben utan att få stubb efter en dag. Det vore helt enkelt drömmigt att få vinna detta kit! Hoppas hoppas!

  Lovisa 2016-03-15 21:45:05 http://nouw.com/lovisakap
  Svara
 • Detta hade passat mig perfekt! Jag klarar inte av att sova med orakade ben. Jag jobbar kvällar och finns inte mycket tid för mig att hinna med allting innan jag börjar jobba så brukar sluta med att jag står och rakar benen vid 23 på kvällen. Detta hade varit det ultimata för mig! Håller tummarna!

  Therese 2016-03-15 20:14:02
  Svara
 • Med känslig hud som inte riktigt klarar av epilator eller rakning utan hemska utslag på benen skulle det verkligen vara kul att få prova detta! Älskar att gå barbent men det känns inte roligt när man själv bara ser utslagen.
  Våren och värmen kommer ju tidigare här i Malmö så säsongen närmar sig!

  Karin 2016-03-15 19:14:23
  Svara
 • Hej 🙂

  Jag skulle gärna vilja vinna för jag är en sån klant när jag rakar mig. Så skulle vilja testa på alternativa sätt att få bort håret 🙂

  Emma 2016-03-15 19:13:24
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson