Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min helg i bilder

Untitled-1 copy

Min helg i bilder…

Hej måndag! Hur mår ni idag? Jag mår fint, startade dagen med ett yogapass och ska snart iväg på ett lunchmöte. Jag fick många önskemål om att göra inlägg i stil med ”min helg i bilder” så här kommer det. Som ni vet så tycker jag inte om att lägga upp mobilbilder i bloggen men när jag gör ett kollage av det så här tycker jag det blir ganska fint så vi kör på det.

Jag är lite ovan att fota med mobilen eftersom jag alltid använder min systemkamera men i helgen fick jag verkligen öva på det och här är bilderna jag hann knäppa av. I fredags vaknade jag ju i Köpenhamn och tog flyget tillbaka hem till Stockholm tillsammans med de andra, på eftermiddagen började jag förbereda för middagen här hemma och köpte en massa fina blommor och njöt av det fantastiska vädret.

Middagen blev jättelyckad och vi gick ut en sväng till V efteråt, det blev inte särskilt stökigt men när jag kom hem tyckte jag det var en bra idé att lägga mig på soffan så det var där jag vaknade i lördags morgon med allt smink kvar och gårdagens kläder, haha. Det händer typ aldrig mig längre så jag var tvungen att ta en bild på det till er. Sedan blev det en lång dusch, promenad med Charlie och brunch på Elverket på Linnegatan, jag åt köttbullar och drack en god cappuccino.

På lördagskvällen kom Jonathan och Mikaela över och Jonathan som är mexikan hade köpt med sig flera matkassar med allt han behövde för att tillaga riktiga, mexikanska tacos åt oss. Tyvärr fick jag ingen bild av det men det var så gott och så såg vi Melodifestivalen. Favorittippade Frans vann men jag måste erkänna att jag faktiskt hejade mer på Oscar Zia. Stina och Kristian berättade förresten i lördags att de har köpt biljetter till Justin Biebers konsert i höst och bjuder med oss alla, hur kul? Jag är så taggad för det och tacksam för att vi har världens bästa vänner!

På söndagen tog vi välförtjänt sovmorgon och sedan mötte vi upp Mattias mamma på Tures och åt lunch. Där får man ha med sig hundar och hur gullig är inte bilden där jag har Charlie i famnen och Molly ligger i mitt knä, ni får titta noga för hon syns knappt där hon ligger. Så mysigt! Efter lunchen blev det en liten promenad och kvällen spenderade vi med en massa tända ljus i vardagsrummet och så kollade vi på Billions, en hyfsat ny serie på HBO som jag  verkligen kan rekommendera. Hoppas ni hade en riktigt fin helg ni också!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand