Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

24h in Copenhagen

IMG_4257 copyIMG_4501 copyIMG_4516 copy IMG_4490 copy IMG_4626 copyIMG_4514 copy IMG_4500 copyIMG_4262 copyIMG_2779 copyIMG_4620 copyIMG_4508 copyIMG_2782 copyIMG_4631 copy

I torsdags var jag med Sony Music i Köpenhamn och lyssnade på Mads Langers nya platta!

Här kommer bilderna från vårt dygn i Köpenhamn förra veckan. Jag åkte dit i samarbete med Sony Music för att gå på lyssningen av Mads Langers nya album Reckless Twin. Just nu är han aktuell med sin singel 3AM som ligger på listettan i Danmark, den låter har jag hört på radio innan men det var ungefär så bekant jag var med Mads musik innan vi åkte till Köpenhamn.

Vi landade på Kastrup strax efter lunch och åkte direkt till vårt hotell Bertrams Guldsmeden på Vesterbro. Där checkade vi in i våra mysiga rum (fler bilder på hotellet kommer) och gjorde oss i ordning inför kvällen. Eftersom vi hade ett par timmar innan vi skulle äta middag på Llama inne i stan så bestämde vi oss för att promenera dit genom Vesterbro, förbi Tivoli och ner för Ströget. Vi kikade in i lite vintage-butiker, tog en fika och njöt av ett soligt Köpenhamn.

Efter vår middag på Llama så hoppade vi in i en taxi och åkte till Planetariet (Köpenhamns motsvarighet till Cosmonova) där vi skulle få höra Mads Langers nya album. Jag fick snabbt några favoriter som var 3AM, Daylight och Amy som alla är med på hans senaste platta. Tyvärr har den inte släppts på Spotify än men ni kan lyssna på 3AM här(klick!). Efter konserten fick vi träffa Mads som har varit mycket i Sverige så han snackade riktigt bra svenska. Tråkigt tyckte jag för då fick jag inte träna på min danska, hehe, jag jobbade ju i Köpenhamn efter gymnasiet som ni kanske minns?

Vi var på riktigt bra humör efter lyssningen så jag, Dasha och Ann bestämde oss för att gå vidare till en jättemysig bar som hon hade fått tips om av en tjejkompis. Den ligger i en gammal apotekslokal i ett ensamt hus på en bakgård så det är i princip omöjligt att hitta baren om man inte vet att den ligger där. Mer om den och en liten mini-guide från Köpenhamn kommer upp här i bloggen i veckan så håll utkik!

– inlägget presenteras i samarbete med Sony Music

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Det är också ett fantastiskt ställe!
  Du ska inte missa Atze Peng, Foderbrættet och Duck and Cover nästa gång du är på Vesterbro! 🙂 de är alls precis runt hörnet! Och alla bra barer inne i byn? åh vart ska jag starta!!
  Haha 🙂

  Marie 2016-03-15 23:04:07
  Svara
 • Åh Du har varit på Lidkoeb, hela Köpenhamn är fyllt av gömda barer, speciellt vesterbro!
  Man ska bara veta var man ska titta 😉

  Marie 2016-03-15 00:29:25
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand