Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

travel outfit

IMG_4241big copy IMG_4244big copy

jeans MIH // cabin luggage Rimowa // jacket Mango // vest BCBG Max Azria// boots Marzio Stockholm // bracelet one Smyckendahls Sophie by Sophie  // bracelet two Cartier // bag Céline // sunglasses here 

Hej hjärtan! Hoppas ni har en fin lördag! Jag är så glad idag, jag hade en fantastiskt mysig middag med våra vänner igår. Lite trött idag men lycklig! Jag hade på mig den här outfiten när vi flög till Köpenhamn i torsdags och jag är så glad för min nya jacka. Jag har länge letat efter en jacka som matchar min Céline-väska som är greige (grå-beige) och jag hittade den här godingen på Mangos rea för ett par hundralappar. Älskar när man fyndar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand