Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I want it all, spring feeling

881bbc6e51f8af94ad1c2560e1397b59_980x0_c_85_s_v4 copy

T-shirt HÄR / Solglasögon HÄR / Clutch HÄR / Sandaler HÄR / Kjol HÄR – adlinks

Alltså, det ända jag har kunnat tänka på sedan solen började titta fram och graderna steg på termometern är vår, sommar och att få klä sig därefter. Jag älskar hösten, vintern och det faktum att vi har årstider i Sverige men den senaste tiden har jag faktiskt varit lite trött på det. Att behöva klä mig i stora jackor och varma boots varje gång jag ska vara ute en längre stund.

Tidigare i veckan beställde jag hem lite kläder från nätet och leveransen kom redan dagen efter. När jag packade upp började jag undra vad jag hade tänkt när jag la beställningen för det var i princip bara vita eller beiga sommarplagg. Haha! Aja, det är inget fel att börja planera vår- och sommargarderoben redan nu och jag älskar vitt och beiget och speciellt den här outfiten på vackra Candice Swanepoel, jag tänkte sno den stilen rakt av i sommar! Hur fin?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand