Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

my work space

IMG_4066 copy

Så här stökigt ser det egentligen ut på min arbetsplats!

Jag fick mig faktiskt en tankeställare när jag frågade er vad ni vill ha mer av här i bloggen och några skrev ”mindre perfekta bilder” och mobilbilder. Min gräns går nog vid mobilbilder men jag började faktiskt tänka på det här med sociala medier och hur lätt det är i att fastna i att förmedla en perfekt yta. Ska jag vara ärlig så har jag inte ens tänkt så mycket på det senaste året då jag har varit upptagen av min sorg så istället har jag bara kört på och gjort det jag har trott förväntas av mig. Men det är ju inte riktigt jag heller så nu får det bli ändring på det.

Jag kan inte lova att det blir några mobilbilder men däremot ska jag försöka förmedla mer av min vardag och hur den faktiskt ser ut. Och jag kan erkänna att det tog emot lite först men här är en bild av min arbetsplats utan att jag har städat undan, flyttat och lagt saker för att det ska se snyggt ut, hehe. Det har varit lite kaos den här veckan och vid lunch idag drar jag iväg på ett jobb i Köpenhamn så då ser det ut så här. Och det är ju lite roligt att jag har varit sugen på att resa hela veckan och så dök det här jobbet upp. Det blir förvisso en väldigt kort och intensiv resa men det ska ändå bli härligt att få komma iväg lite.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Tyckte bilden var fin jag! Att där är lite stökigt spela väl ingen roll, då syns det ju att du jobbar 🙂

  Emely 2016-03-11 11:05:18 http://houseofem.blogg.se
  Svara
 • Det uppskattad! Jag var på en föreläsning med Micke darmell som hette ”uppkopplad eller avkopplad” baserad på hans bok med samma namn. Fick en sjuk tankeställare där efter för det var verkligen skrämmande. Visste du att svensken i snitt spenderar 75 minuter om dagen fokuserade på Facebook och 17 minuter på sina barn och partner? Eller att i en undersökning bland 20k instagramanvändare som fick frågan om dom kunde nämna 5 ingredienser i salladen de åt utan sin mobiltelefon så svarade 73% fel för att de hade tänkt för mycket på att de inte hade fotat maten och hur synd det var. Den värsta aspekten tycker jag är dels alla personer som mår så psykiskt dåligt för att de jämför sitt liv med era perfekta bilder.

  Anna 2016-03-10 18:58:39
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Usch, det är helt galet! Jag tänker mkt på sånt och ska skriva lite mer om det i bloggen framöver tänkte jag. Tack för din kommentar, sjukt intressant!

   Linn Herbertsson 2016-03-15 21:05:31
   Svara
 • Så himla roligt att du verkligen tar till dig kommentarerna! Och ännu bättre att du hittar ditt egna sätt att hantera ”kritiken” som känns bra för dig, blir ju win win på det hela 😀 Kram!

  Emma 2016-03-10 16:20:23
  Svara
 • Vart är stativet till din Mac köpt? Tack för svar! 🙂

  Josefin 2016-03-10 13:40:38
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   På Digital In på Birger Jarlsgatan hör i Stockholm. Det är så bra för att slippa nackont om man sitter mkt vid laptop. 🙂

   Linn Herbertsson 2016-03-15 21:04:13
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand