Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

the sun is shining and so are you

IMG_0210 copy IMG_0200 copy IMG_0207 copyww

sweater with feathers Cholat Paris // hat Forever21 // sunglasses D&G

Jag vet inte om jag berättade det för er men ett av mina Nyårsmål (jag har aldrig några Nyårslöften men att sätta upp mål gillar jag) var att jag skulle resa mindre i år. Det var när jag gjorde min sammanfattning av mitt 2015 här i bloggen som jag nästan fick en chock när jag förstod hur mycket jag var på resande fot förra året. Den där känslan av att aldrig få vara hemma länge nog för att komma in i någon sorts nedvarvning och rutin, den känslan hade jag väldigt ofta förra året.

Jag älskar ju att resa och visst har det tagit emot att inte boka in en massa roliga äventyr det här året men just nu njuter jag så mycket av att få ha en vardag hemma. Att få jobba med vårt företag, få klart allt i lägenheten och hålla på med våra projekt. Idag vaknade jag dock och kände en sådan otrolig längtan efter sol och värme och nu är det ju inte så långt kvar innan man kan njuta av det här hemma. De har lovat plusgrader och sol resten av veckan och idag ska jag på en pre-påsk-lunch hos Dasha. Det är nog därför jag känner mig lite rastlös idag och längtar efter att resa, för att våren är på ingång!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vet inte om ni vill försöka få barn inom de närmaste åren men det lönar sig att resa så mycket som möjligt innan barnen kommer. Visst går det att resa med barn också och jag njuter av det med men det är klart att det inte är helt samma sak. Har rest en massa innan vår bebis kom och vi har även bokat in resor med honom men en stor Australien resa får tex vänta tills barnet(barnen?) också får något ut av det. Så ut och res bara så länge ni inte har barn 🙂

  i 2016-03-10 21:13:30
  Svara
  • Svar på is kommentar.

   Hehe, vi har rest så mkt så jag känner ingen stress även om vi så klart har så många fler ställen vi vill åka till. Och jag vill inte tänka att allt det roliga tar slut om man skaffar barn så jag tänker njuta av att få vara hemma lite också. Trivs väldigt bra med det just nu 🙂 Kram

   Linn Herbertsson 2016-03-15 21:08:02
   Svara
 • Thank you, you’re shining too!

  Olivetti 2016-03-10 08:55:24
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand