Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

pre-easter

IMG_4114 copyIMG_4099 copy IMG_4156 copyIMG_4112 copyIMG_4097 copyIMG_4102 copy IMG_4140 copyIMG_4120 copy IMG_4124 copy IMG_4118 copyIMG_4123 copy

Idag bjöd Helium Studios och Miller in till pre-easter lunch hemma hos Dasha! 

Hej babes! Jag är hemma om innan jag ska gå till dagmatte och hämta Charlie. Jag åker bort torsdag-fredag så när jag har hämtat Charlie blir det jobb resten av kvällen. Idag på lunchen kilade jag över till Dasha som bjöd på en tidig påsklunch! Vi var ett stort gäng bloggtjejer som åt ägg, sill, skagenröra, västerbottenostpaj, köttbullar, potatis och allt som hör påsken till. Så lyxigt!

Och jag minns inte senast jag firade påsk senast. Jag och mitt ex var alltid i Marbella under påsken och jag och Mattias har varit i Sydafrika, Miami eller på någon annan härlig resa. Man får ju passa på eftersom det är så många röda dagar men det här året ser det faktiskt ut som att vi blir hemma. Jag är i och för sig sjukt sugen på att åka skidor och det kanske blir två-tre dagar i Skåne men oavsett så kommer vi fira påsk i Sverige så jag ska slå på stort med påskmiddagar, påskris, påskägg och så vidare.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • så mysig idé med påsklunch 🙂 gillar påsk mer och mer, första tecknet på sommaren som väntar!

    ISA 2016-03-09 23:24:09 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Vilka underbara bilder! Älskar idéen med påskägg i blomvasen, den ska jag verkligen sno av Dashas dukning. Kram

    Ida 2016-03-09 19:37:57 http://www.idior.se
    Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt